Tuesday, May 27, 2008

Silly Season #16

Bulgarsk alternativ til Barry? Forsvarsspiller fra The Championship? Bentley-ryktene fortsetter og Torres kommer med uventet forslag!
I dag har det dukket opp et par helt nye historier på ryktebørsen. Nettstedet Kop-TV mener å vite at Rafa Benitez ser med interesserte øyne på det som skjer i Manchester City. Der i gården går ryktene om at eier Shinawatra ønsker å legge hele stallen ut for salg, etter en skuffende siste halvdel av siste sesong.

Nå mener nettstedet at Benitez, dersom ønsket om å få Gareth Barry fra Aston Villa ikke skulle gå i oppfyllelse, vil forsøke å hente Citys Martin Petrov isteden. Dersom Barry blir enig med Villa om en ny kontrakt vil Benitez legge inn et bud på bulgareren.

Den 29 år gamle midtbanespilleren hadde en svært god start på City-sesongen, før både han og laget ble noe blekere mot slutten.

Synes du det er noe å vurdere for Benitez?

I følge The Mirror er Rafa Benitez klar for å ytterligere forsterke Liverpools defensive lagdeler ved å hente 22-åringen Liam Fontaine fra Bristol City i The Championship.

Fontaine er midstopper, men kan også spille som venstreback og har også gjort jobben på midtbanen. Men Rafa Benitez skal se på ham som et alternativ primært i de bakerste rekker.

Han var på laget da Bristol City tapte opprykksfinalen mot Hull. Likevel kan den tidligere Fulham-, Yeovil- og Kilmarnock-spilleren havne i Premier League fordi Rafa Benitez og hans speidere skal ha lagt sin elsk på hans fotballferdigheter.

Og Bristol City-sjef Bary Johnson vil trolig få problemer med å holde på spilleren når laget hans skal spille nok en sesong på nest beste nivå. Fontaine har 94 kamper for Bristol City og har scoret to mål.

Også fortsetter ryktene å gå om David Bentley i Blackburn. Tidligere har det blitt sagt at det ikke var aktuelt for ham å forlate klubben. Men nå har han i følge The Evening Standard sagt at han vil benytte muligheten til å dra videre til en større klubb.

I følge avisa har 23-åringen Bentley avslått et nytt og forbedret kontraktsforslag samtidig som klubber som Chelsea og Tottenham sikler i kulissene, i tillegg til Liverpool.

Men det tidligere Arsenal-talentet blir ikke billig. Trolig vil prisen ligge på omkring £15m for spilleren som ennå har tre år igjen av sin nåværende kontrakt. Og Aston Villas Martin O'Neill vil også ønske seg en solid forsterkning for å forsøke å få klubben sin til Champions League og ser også med interesserte øyne på Bentley.

Forøvrig har selvsagt alle ryktene om at Chelsea vil legge inn et bud på Fernando Torres på £50m blitt kategorisk avvist.

Og i følge TribalFootball sier Torres sjøl, med fare for å få Manchester United-supporterne på nakken, at Real Madrid heller må fortsette å forsøke å kjøpe Christiano Ronaldo.

- Jeg har sett summene som er blitt nevnt, men jeg ville rådet Real Madridt, nesten uansett pris, å forsøke å hente ham. Men det er ikke min avgjørelse, sier Torres.

No comments:

Post a Comment