Monday, May 5, 2008

Silly Season #2

Rafa Benitez lover å forsterke troppen, og de første spillerne kan komme allerede nå i mai.
Vi vet allerede at Rafa Benitez skal ha lagt inn et bud på Aston Villas midtbanemotor og kaptein Gareth Barry. Det spekuleres i forslag om byttehandel der både John Arne Riise og flere andre spillere kan inngå, pluss cash.

Og trolig vil denne, eller andre transferaktiviteter skje relativt snart. For Rafa Benitez sier nå at han ønsker å gjøre sin sommerhandling tidlig heller enn seint på sommeren.

- Vi jobber ikke med å hente spillere i juni eller juli, men med å hente dem i mai hvis det er mulig, avslører Benitez, melder Goal.com.

- Vi kommer ikke til å vente til august med å hente spillere. Jeg tror vi kommer til å ordne ting lenge før det. Det vil dere kanskje se bevis på i løpet av noen få uker, sier Benitez videre.

- Det vil være en fordel for meg om nye spillere blir hentet inn tidlig. Jeg vil ha spillerne jo før jo heller, for da kjenner du situasjonen og får kontroll over pre-season. Rick Parry kjenner til viktigheten av å hente spillere tidlig. Vår samtale om dette her om dagen var veldig positiv. Vi jobber medå hente våre transfermål og fortsette. Han vet at vi ønsker å hente dem fort, forteller Rafa Benitez.

Forøvrig røper spanjolen at det også i sommer blir treningsleir i Sveits og sier han forsåvidt er fornøyd med 4. plassen, men ønsker å komme høyere neste sesong.

- Jeg er fornøyd med fjerde, men vi ønsker å komme høyere. Men folk må ikke glemme at de to øverste klubbene også er de to beste i Europa akkurat nå og kommer til å bruke masse penger i sommer. Chelsea og Manchester United er de to største klubbene i Euorpa akkuratnå, så å være topp fire i England er også en god prestasjon. Å være der, og å kvalifisere seg til Champions League fire år på rad er også vanskelig å oppnå, fortsetter Benitez.

No comments:

Post a Comment