Thursday, May 22, 2008

Silly Season #13

Spansk spisstalent linkes igjen. Sønn av Liverpool-legende blir proff - i Liverpool. Drar Xabi til Italia? Rieira ber om å bli solgt.
Både Benitez i Liverpool og Ramos i Tottenham skal være fans av Real Zaragozas spiss Sergio Garcia. Men i følge TribalFootball melder sportsavisa AS at den spanske klubben ikke vil være interessert i selge ham før etter fotball-EM, til tross for at klubben rykket ned fra La Liga.

Klubben ønsker seg naturlig nok mest mulig penger for spissen og venter derfor til etter Euro2008 før de vurderer tilbud på det tidligere Barcelona-talentet. Spilleren skal forøvrig ha en utkjøpsklausul på £12m.

At Liverpool er interessert i Garcia meldte forøvrig også The Mirror i februar.

Her ser du Sergio Garcia i aksjon:


Sønnen til en gammel Liverpool-helt er kommet inn gjennom portene på akademiet til klubben. Paul Ince (bildet) sin sønn, Thomas Ince, følger i sin fars fotspor og vil forsøke å gå gjennom ungdomssystemet til Liverpool.

16-åringen spiller, i motsetning til sin midtbane-far, spiss og har nå signert en profesjonell kontrakt med vår røde klubb, etter å ha jobbet seg opp gjennom skole-lagene på Merseyside, melder The Independent. Unge Ince skal blant annet ha vært på laget da Liverpools U13-lag i sin tid slo Everton 15-0.

Forøvrig spekuleres det vilt i om midtbaneeleganten Xabi Alonso kommer til å forlate vår kjære klubb denne sommeren. Spilleren har sjøl sagt at han ønsker å bli i Liverpool. Men det kan virke som om Rafa Benitez må selge noen juveler for å hente inn noen nye.

Skal Liverpool selge Alonso bør de ta seg fett betalt. Og i følge Liverpool Echo vil da heller ikke klubben høre på noe tilbud som er under £15m.

26-åringen som kom fra Real Sociedad for £10.5m i 2004 sier imidlertid sjøl at han ikke kjenner til interessen fra Juventus. Den italienske klubben skal imidlertid ennå ikke ha kommet med noe formelt tilbud.

Og minst like mye spekuleres det i hvorvidt Albert Riera vil komme fra Espanyol. Nå ligger han i en bitter ordstrid med sjefene i klubben, som han mener ikke støtter spillerne. Det er tydelig at klubbens fans har kommet med utspill mot spilleren på bannere under kamp.

- Jeg ønsker å dra fra Espanyol. Jeg har ikke lyst til å være en del av en klubb som ikke tar seg av eller beskytter sine spillere. Jeg vet ikke om jeg drar til Liverpool eller en annen klubb. Men jeg lever i håpet og ønsker å ha dette avklart i løpet av de neste to ukene, sier Riera på en pressekonferanse, i følge Sky Sports.

- Det vil være det beste for alle parter for jeg vet at en overgang ville være lønnsom. Jeg ønsker ikke å lage problemer, sier han videre.

- Det som skjedde med de bannerne sist søndag mot Almeria var uakseptabelt. Alt dette om EM og å dra på ferie var veldig ubehagelig og skulle aldri fått skje. Enkelte ting burde være forbudt og vi vet at enkelte fans, på enkelte seksjoner av tribunen får lov til å gjøre omtrent akkurat hva de vil. Dette er ikke normalt og kan ikke få fortsette.

No comments:

Post a Comment