Wednesday, May 14, 2008

Silly Season #6

Gareth Barry får dra om han vil. Spansk forsvarer blir i Spania. Wigan-ving ikke interessant lenger. Gammel midtbanehelt på vei tilbake. Spiss til Tyskland?
Gareth Barry ser i følge ryktebørsen fortsatt ut til å være den spilleren Rafa Benitez ønsker seg aller mest i sommer. Martin O'Neil fortsetter å understreke at Barry aldri har sagt han ikke trives i Aston Villa, men i følge Birmingham Mail kan spilleren få forlate klubben til den rette prisen.

- Vi ønsker en løsning som alle er fornøyd med og det siste vi vil er å holde på en spiller mot hans ønske, sier O'Neil i følge avisa.

Nå er imidlertid prisen i følge avisa på £15m og Peter Crouch kan fort komme til å bli en del av handelen.

Også ser det ut til at påstått transfermål Fernando Amorebieta ikke kommer til England likevel. Forsvarsspilleren skal trives i spania og sin barndoms klubb Athletic Bilbao.

Både Liverpool, Tottenham og Newcastle skal ha ønsket seg 25 åringen, men i følge Setanta Sports sier han at han vil fortsette karrieren i klubben som ga ham sjansen til å bli proff.

- Jeg har alltid likt engelsk fotball og er smigret over interessen, men jeg har det fint her i Atletic og glder meg til å ta på meg favorittdrakten hver søndag. Jeg ønsker bare å spille i Atleticos farger, sier han til klubbens offisielle nettside.

Og Liverpools interesse for et annet transfermål, Wigans Antonio Valencia skal også ha kjølnet. I følge Manchester Evening News er ikke Benitez lenger like interessert i vingen som skal koste omkring £10m.

Da skal heller Manchester United ha trappet opp sin interesse for Ecuadorianeren som har imponert på JJB Stadium denne sesongen.

I tillegg har vi i dag kunnet lese at Liverpools gamle spiller og trener Sammy Lee er på vei tilbake til moderklubben.

Lee, som fikk sparken som Bolton-manager tidligere denne sesongen skal i følge Liverpool Echo være i samtaler med Rick Parry om å ta jobben som assistent for Rafa Benitez.

Og vi har blant annet også fått vite at tyske Stuttgart er interessert i hente Andriy Voronin tilbake til Bundesliga. Klubben skal stå i fare for å miste sin målgjører Mario Gomez og ønsker i såfall å erstatte ham med ukraineren.

I følge Setanta Sports skal Stuttgart allerede ha tatt kontakt med Voronins agent om spilleren som kom gratis fra Bayer Leverkusen sist sommer og en låneavtale skal også være aktuell for 29-åringen.

No comments:

Post a Comment