Friday, May 16, 2008

Silly Season #9

Ryktene om Riera tiltar i styrke. Degen-avtale allerede i boks? Finnan på vei bort? Russisk spiss på vei? Hjertelig velkommen Sammy!
Etter at ryktene om Albert Riera begynte på relativt små og lite betydningsfulle nettsteder som Soccerglobe, har ryktet nå eskalert til også å bli nevnt hos Sky Sports.
Tidligere er det blitt meldt at Benitez ønsker å låne ut Sebastian Leto til Espanyol som lokkemiddel for å få Riera. Men nå sier Paco Herrera, tidligere Lfc-mann, at den spanske klubben ønsker separate avtaler for spillerne.

Spanjolene innrømmer imidlertid at de er interessert i Leto.
- At vi er interessert i Leto er helt sikkert, men vi ønsker å lage en separat avtala for Riera, sier Herrera. Noe som burde indikere at Riera er en spiller som er på vei til Anfield.

Forøvrig forteller Kop-TV i dag at det trolig bare er et spørsmålstegn før Rafa Benitez ønsker Philip Degen velkommen fra Borussia Dortmund på en free transfer. Noe som også bekreftes av nettstedet EatSleepSport.

I følge Kop-TV har denne kommende overgangen satt Steve Finnans framtid i klubben i tvil, når Benitez har både Degen og Arbeloa tilgjengelig på venstre back og Jamie Carragher i bakhånd også.

Og på forskjellige forum heter det nå at Finnan kan komme til å ende opp hos sin gamle klubb Fulham igjen.

Nettstedet Footballpools spekulerer i dag om hvor den russiske spilleren Andrei Arshavin skal etter at hans klubb Zenit St. Petersburg har vunnet UEFA-cupen. I følge nettstedet sier klubbens manager Dick Advocaat at han trolig mister sin kaptein i sommer.

Arshavin ble kåret til årets spiller i Russland i 2006, blir skrytt opp i skyene av russisk presse og kan spille på begge sider av midtbanen, samt som hengende spiss. I januar gikk det også rykter om Arshavin. Den gangen skulle han være på vei til Asenal og både Tottenham og Marseille skal også ha vært interesserte.

Arshavin har også spilt 30 landskamper for sin nasjon og er kanskje noe å tenke på, Rafa?

Også har vi fått vite at gode gamle Sammy Lee er klar for å bli Rafa Benitez' nummer to på Anfield. Det er bare å ønske den gamle midtbanekjemperen hjertelig velkommen blant de røde!

Lee debuterte for Liverpool 8. april 1978, spilte i alt 294 kamper for klubben og scoret 19 mål. I tillegg spilte han for Queens Park Rangers, Osasuna, Southampton og Bolton Wanderers.

No comments:

Post a Comment