Tuesday, May 13, 2008

Silly Season #5

Sveitsisk forsvarrspiller linkes. Ung Newcastle-ving på vei? Chelsea-bud på Torres? Crouch til Spania? Hva skjer med Barry?
Det har vært noen rolige dager på ryktebørsen, uten at noen nye store, "saftige" navn har dukket opp, men noe har det kommet. Jeg har valgt å vente for heller å oppsummere:
Liverpool blir linket til Lazios sveitsiske forsvarsspiller Valon Behrami sammen med West Ham, Portsmouth og Manchester City. I følge Fans FC har det vært en dårlig sesong for klubben og to av klubbens ledere har tatt sine hatter og dratt.

Dermed skal det gå mot at flere spillere også vil dra sin vei. Behrami skal være blant disse.
I tillegg har Tribalfootball meldt at Liverpool skal være interessert i Newcastles ving James Milner. News Of the World melder at The Geordies skal være interessert i hele fem av Liverpools førstelagsspillere på vei bort, med John Arne Riise og Jermaine Pennant på toppen av lista.

Benitez skal være interessert i å forhandle om dette og blant annet få 22 åringen Milner tilbake. Andre nettsteder har antydet at Newcastle isåfall ser for seg Riise som en erstatter for Milner.

Mens enkelte i dag rapporterer at Chelsea skal ha lagt inn et sensasjonelt bud på Fernando Torres, melder Sky sports at dette budet har blitt avslått. Det er Radio Marca i Spania som skal ha meldt at Roman Abramovich skal ha lagt inn et bud på £40m.

Liverpool.no melder imidlertid at det aldri har kommet noe bud.

Når det gjelder spania melder forøvrig Kop-TV at Peter Crouch kan være på vei til Torres' hjemland. Laget Liverpool skal spille treningskamp mot i juli - Villareal, skal være interessert i den høyreiste spissen.

Situasjonen til Crouch er imidlertid foreløpig uavklart og prisen på £15m kan bli i stiveste laget for spanjolene.

Sagaen om Gareth Barry fortsetter. Martin O'Neil har vært sur fordi det har kommet en forespørsel om hans kaptein, trolig fordi spilleren ser ut til å være tapt for ham. Det hevder i hvert fall Rafa Benitez.

- Dersom din kaptein ønsker å dra er det helt klart et problem, men sånn er fotballen, sier Rafa i følge The Guardian.

Det skal imidlertid ha vært et møte mellom O'Neil og Barry på mandag, der Barrt ikke har uttrykt noe ønske om å dra. Men den allmene oppfatningen er at midtbanespilleren mest sannsynlig havner på Anfield kommende sesong.
Og i følge News of The World har Barry nå bestemt seg for å avslutte sitt forhold til Aston Villa etter 1o år i Birmingham-klubben.

Du kan forøvrig høre Benitez' utlegninger om Barry-saken her!

No comments:

Post a Comment