Monday, July 30, 2007

Baines i steden for Heinze?

Flere medier har meldt at Manchester United ønsker seg Wigans venstreback Leighton Baines som erstatter for Gabriel Heinze. Men nå skal Liverpool også ha vist interesse for landslagsbacken.

Det skal være Newcastle-avisa The Evening Chronicle som melder dette, i følge NorskeFans. Dermed kan det se ut som om Gabriel Heinze-handelen går i vasken, eller at Benitez, Parry & co har ombestemt seg for å heller hente en ung scouser enn en lett aldrende argentiner.

I følge avisa har 21-åringen som er født i Liverpool vært nærmest en overgang til Newcastle. Men nå skal vi være villige til å betale £5M for den tidligere Liverpool-læregutten. En spennende utvikling i sagaen om styrking av venstrebacken vår.

Samtidig kommer meldingene om at Liverpool antagelig ikke har lukket lommeboka for sommeren. Noe vi heller ikke trodde, siden våre eiere har sagt at det kommer minst en spiller til.

Men nå kommer det nye hint fra Rick Parry.

- Mange klubber har brukt mye penger denne sommeren, som Manchester United, Tottenham og Chelsea. Andre klubber har fått nye investorer, og det er lenge igjen før transfervinduet stenger. Dersom en spiller blir tilgjengelig og han er den rette spilleren for denne klubben, så vil vil være interessert, sier Parry i følge BBC. De har igjen hentet sitatene fra Liverpoolfc.tv.

I dag kom også meldinga om at flere klubber er ute etter Anthony Le Tallec. West Ham, Fulham og Birmingham skal stå først i køen for å sikre seg den franske spissen som sist sesong var på utlånt til Sunderland, melder Sky.

No comments:

Post a Comment