Monday, July 2, 2007

Torres er klar!

I følge Liverpool Echo skal Fernando Torres ha sagt ja til Liverpool.

Torres og Liverpool skal ha kommet til en muntlig enighet om de personlige betingelsene i spillerens kontrakt. Og klubben ønsker nå at Torres avkorter ferien sin for å komme og signere en skriftlig avtale.

Ryktene sa at Torres krevde £100.000 i ukelønn, men dette skal bare være tull. Torres går faktisk med på å gå ned i lønn for å komme til Anfield.

Nå skal det, fortsatt i følge Liverpool Echo, være backen Gabriel Heinze fra Manchester United som er neste mann på lista for Benitez. Dette skal ha vært Benitez' andrevalg etter at Malouda har sagt at han foretrekker Chelsea.

Samtidig ser det ut til at vi kan si good bye til Lous Garcia. Hans agent har bekreftet at den uberegnelige midtbanespilleren, som har hatt mange lysende øyeblikk for Liverpool, skriver under for Atletico Madrid.

- Går alt etter planen er alt i boks enten i dag eller i morgen, sier han til Sky.

Garcia er en av spillerne jeg har likt godt mens han har vært i Liverpool. Han har scoret mange viktige mål for Liverpool. Men han har også gjort mye rart. Og når han ikke har dagen blir det mange feilpasninger fra midtbaneeleganten. Så jeg gråter ikke blod over at han forsvinner.

Noen høydepunkter fra Garcias Liverpool-karriere:

1 comment:

  1. Oh yeah! Dette var digg, murphy! Torres klar, fortsett å oppdater, men husk å få nok søvn, walk on

    ReplyDelete