Monday, July 9, 2007

Quaresma likevel? Fowler til Cardiff?

Er Benitez en slu rev og henter Quaresma til slutt? Fowler til Cardiff?

Dette må være den mest spennende transfersommeren jeg har opplevd. Ikke bare har vi hentet en av Europas beste spisser i Fernando Torres. Nå kan vi også komme til å hente en svært spennende spiller i Ricardo Quaresma.

Rapportene har vært svært motstridende, og lenge har det sett ut til at Atletico Madrid var den mest aktuelle klubben for Porto-vingen. Men nå skal forhandlingene mellom de to klubbene ha møtt veggen.

Porto ser ut til å ville tjene så mye penger som mulig og hver gang et nytt bud kommer på bordet, stiger prisen.

I mellomtiden venter Rafael Benitez i kulissene. Det kan se ut til at han er en slu rev, ikke bare når det gjelder å planlegge fotballkamper, men også på overgangsmarkedet. Han har tydeligvis villet vente med Quaresma til Torres-handelen var på plass, siden Atletico også var interessert i ham. Men nå som vi har fått vår spiss kan alt settes inn på også å hente kvalitetsspilleren fra Porto.

I følge pålitilige The Times er Ricardo Quaresma fortsatt aktuell for en overgang til Liverpool for omkring £15 million. I tillegg er Romas Alessandro Mancini et populært navn til £11 millioner.

Avisa nevner også Gabriel Heinze og Yossi Benayoun som fortsatt aktuelle.

Samtidig har Robbie Fowler fått et solid tilbud fra Cardiff.

- Vi har gitt ham et tilbud om en god pakke og håper at Robbie bestemmer seg for å komme hit, sier Cardiff sin styreformann Peter Ridsdale til The Times.

- Nå kan alle se ut fra kaliberet på de spillerne vi er interessert i, at vi har tatt steg framover, sier styreformannen videre.

1 comment: