Sunday, July 29, 2007

Carson til City?

Sven Göran Eriksson og Manchester City skal ha lagt sitt kjøpelystne blikk på vår reservekeeper Scott Carson.

Det er avisa The People som melder om interessen fra de lyseblå i Manchester for Scott Carson, som kanskje ikke vil finne seg i å spille andrefiolin bak Pepe Reina.

City skal være villige til å by £6m for keeperen som var på utlån sist sesong og gjorde en svært god figur hos Charlton, til tross for at de rykket ned.

Men i følge avisa har Liverpol satt en prislapp på £10m på keeperen.

United-leder David Gill sier at brevet de sendte til Gabriel Heinze gjaldt en eventuell transfer til en klubb i et annet land. I følge EatSleepSport sier han til News of the World at han skrev til spillerens agent for å gi dem en indikasjon på hvor mye United mente han var verdt, dersom det ble aktuelt med en transfer ut av landet.

- Dersom det kommer en interesse fra et annet land og prisen er riktig, kan jeg absolutt se for meg at han forsvinner, sier han videre.

Samtidig har Heinze gjort det klart at han ikke akter å foreta seg noe med situasjonen før han kommer tilbake fra ferie på mandag.

- Jeg er på ferie, men kan komme tilbake neste uke og si mere. Akkurat nå er jeg Unitedspiller. Men jeg sier ingenting annet, sier Heinze til avisa.

I dag har Heinze også fortalt om sin beundring for manager Alex Fergusons evner som manager. Noen nettsteder, f.eks. TribalFootball, framstiller dette som et forsøk på å slutte fred med klubben. Men det er da ingen motsetninger mellom å si at en manager er god og å ville spille for en annen klubb?

Samtidig spekuleres det i at Manchester United har sett seg ut Wigans Leighton Baines som erstatter dersom Heinze forsvinner - noe han etter all sansynlighet gjør. En spiller som byrival Manchester City også skal være interessert i.

No comments:

Post a Comment