Tuesday, July 3, 2007

Gud til Enga?

Det er travle dager på Anfield og fantasien har gode vekstforhold i forskjellige redaksjoner når det er agurktid.

I følge ABC Nyheter skal Vålerenga ha lagt inn en forespørsel på Robbie Fowlers tilgjengelighet, siden han ikke har fått noen tilbud han har syntes var interessante nok ennå.

- Nei, vi kan ikke utelukke noen, men det er vel lite trolig at det blir en realitet. Men for all del, så lenge han ikke har sagt nei, kan vi ikke kategorisk avvise det, sier Vålerenga-direktør Jan Erik Aalbu til ABC Nyheter.

Om dette skjer er vel mindre trolig, spør du meg. Men for all del - hadde vært morsomt med Fowler i norsk fotball.

Så, til langt viktigere ting: Torres har vært på Merseyside i dag og gjennomgått og bestått en medisinsk test. Trolig vil han onsdag bli presentert som vår nye superspiss. Spørsmålet er hvilket trøyenummer han får. Burde han få 9'ern, eller må han fortjene den, og starte med f.eks. 10'ern?

Nettstedet Goal.com har forøvrig skrevet en god og utfyllende factfile om Fernando Torres.

I tillegg har et gammelt rykte dukket opp som et nytt rykte som sier at Liverpool er en av flere klubber som har kastet seg inn i kampen om å få forsvarsspilleren Gabriel "Gaby" Milito fra Real Zaragoza.

Det er den spanske avisa El Mundo Deportivo som skriver at Liverpool, Juventus, Barcelona og Valencia er interessert - mens Juventus har lagt inn et formelt tilbud på £8m.

No comments:

Post a Comment