Sunday, July 15, 2007

Nytt talent

Liverpool har hentet nok et ungt talent, i følge The People.

Denne gangen er det Michael Roberts som kommer fra fra Tranmere Rovers. Gutten er bare 15 år og spiller sentralt på midtbanen.

Fjorårets nyervervelse Fabio Aurelio er skadet, og kommer ikke til å rekke sesongstarten. Mannen som imponerte i mange av kampene han spilte, sliter med akillesen. Nok et argument for at Gabriel Heinze kommer?

Problemet er imideldertid at Heinze i så fall måtte ha sagt opp sin kontrakt med United maksimalt 15 dager etter at serien var slutt. Det vet vi jo ikke om han har gjort. Men hadde han gjort det – ville vi visst det?
Men i følge fortsatte rapporter skal Liverpool fortsatt være interessert i den rutinerte backen, som også kan spille stopper.

Samtidig er Peter Crouch blitt linket til en rekke klubber den siste tiden – med nyrike Manchester City som siste interessent. Rafa Benitez har imidlertid satt en prislapp på misnt £20m på ham – eller £25m om vi skal tro tabloiden The People.

Jeg tror det er lite sannsynlig at han forsvinner. Gjør han det har vi imidlertid fortsatt mange valgmuligheter i angrepet. Jeg synes imdlertid ikke vi bør selge ham. Han er fortsatt ung og kan bli enda bedre – til tross for at han faktisk scorer mange mål i forhold til hvor mye spilletid han får.

Real Madrids midtstopperverdensmester Fabio Cannavaro skal være til overs i Real Madrid etter at deres nye trener Bernd Schuster har starta sin opprydding i stallen der. Enkelte spekulerer i at han kunne være en mann for Liverpool. Og det tror jeg absolutt han kunne. Men personlig ville jeg heller hatt Gabriel Heinze, siden vi allerede har Sami Hyypia som backup på stopper.

Jeg tror sannsynligheten er større for at han i så fall går til Chelsea, selv om de har visstnok har bestemt seg for å ikke kjøpe flere spillere i sommer.

No comments:

Post a Comment