Monday, July 16, 2007

Italiensk venstreback?

Liverpool skal være interessert i italiensk venstreback. Men hva med Heinze?

Siste nytt på ryktebørsen fra enkelte medier er at Liverpool har gitt opp å få Gabriel Heinze og rettet oppmerksomheten mot Juventus’ U21-back Giorgio Chiellini.

Det er den italienske avisa Tuttosport som påstår at Liverpool har lagt inn et bud på £5m på venstrebacken som også spiller på Italias U21-lag. Han har også spilt seks A-landslagskamper og var også med på UEFAs foretrukne lag under siste U21 EM.

Spilleren skal være tilgjengelig for £7m.

Samtidig har Alex Ferguson nå gått ut og innrømmet at spekulasjonene rundt Gabriel Heinzes framtid ikke er tatt ut av løse lufta. Han sier at Heinze er på vei bort fra klubben. Liverpool, Newcastle, Real Madrid og Barcelona skal være interesserte klubber.

- Spillerens agent har fortalt oss at han vil flytte på seg. Jeg er ikke så sikker på dette, og vi har ingen konkrete tilbud. Men det er visse bevegelser i forhold til Heinzes neste klubb gjennom kontakter hans agent har hatt. Men ingenting er nært forestående, Ferguson i følge Sky.

Skulle ikke forundre meg om et konkret bud kommer fra Liverpool om ikke lenge…

Liverpool har for øvrig nå gått ut og sagt at de ikke i det hele tatt er interessert i Romavingen Alessandro Mancini.


Siste lag til å kaste seg inn i interessen for vår aldrende storspiss Robbie Fowler er Leicester. I følge Sky har Leicester, i tillegg til Cardiff City og et lag i Australia vist sin interesse for 32-åringen.

- Vi ser fortsatt etter mer krutt i angrepet og Fowler kan gi oss det, sier Leicester-styreformann Milan Mandaric til the Leicester Mercury.

Harry Kewell scoret ett mål da Australia gikk videre til kvartfinalen i Asia-mesterskapet, etter å ha slått Thailand 4-0.

No comments:

Post a Comment