Monday, July 23, 2007

Fetter Garcia?

Liverpool skal være interessert i å hente Louis Garcias fetter fra Real Madrid. Ferguson stadig sikker i sin sak.

Rapporter fra Spania sier at Liverpool trykker på for å hente Real Madrids Javi Garcia, melder Sky. Den 20 år gamle defensive midtbanspilleren var blant annet med på å vinne U19-EM i 2006 og har vært i Real Madrid de siste fem årene.

Denne sesongen var det ventet at han skulle gå videre til førstelaget, men utviklingen ble stoppet av kjøpene av Emerson og Mahamadou Diarra. Nå er han klar for å flytte på seg for å få sjansen andre steder, selv om Madrid ønsker å utvide kontrakten hans som går ut neste sommer. Nå skal det være Liverpool og Atletico Madrid som leder jakten på spilleren som skal koste omkring £2m.

Liverpool har imidlertid den fordelen at han har samme agent som Rafa Benitez og at han er fetter av tidligere Liverpool-spiller Louis Garcia

Sagaen om Gabriel Heinze fortsetter. Liverpool har nå sagt at de vil sette advokater på å se hvorvidt det er noe i at Heinze har fått et brev der det står at han kan gå til hvilken som helst klubb for en gitt sum.

Men Alex Ferguson fortsetter å være sikker i sin sak.

- Gabriel Heinze kommer ikke til å gå til Liverpool. Vi undersøker nå noen av uttalelsene som har kommet fra hans agent og når Liverpool først tok kontakt. Vi er ikke spesielt fornøyd med hvordan hans agent har oppført seg i denne saken, så dette undersøker vi også, men det vil fortsatt gå noen dager før vi kan si noe mer, sier Ferguson til Sky.

Spennende dager vi ser i møte, altså. Håper Ferguson må spise i seg de ordene...

No comments:

Post a Comment