Tuesday, July 31, 2007

Arjen Robben?

Henter vi Arjen Robben foran nesa på Real Madrid smadres rekorden for kjøp totalt denne sommeren.

Rykteflommen er i ferd med å ta seg opp igjen etter noen rolige dager. Det siste ryktet er at Benitez ønsker å hente Robben foran nesa på Real Madrid.

På forumet LFCfanatics hevdes det at Benitez håper å hente inn to spillere til før overgangsvinduet stenger. Bidragsytere i det forumet mener det er mest sannsynlig at dette er Ricardo Quaresma og Vincent Kompany.

Antagelig handler dette altså i så fall om en ving og en forsvarsspiller.

Vi vet at det allerede utspiller seg en kamp om å hente Gabriel Heinze fra Manchester United. Og rapporter sier også at vi alternativt vil ha Leighton Bainez fra Wigan, som avslo et tilbud fra Sunderland. En spiller som også Everton er interessert i, men fått avlsått et bud på i følge The Mirror.

Den britiske avisa The Mirror forteller også at Benitez ønsker seg flere alternativer både på midtstopper-plass, dersom et av førstevalgene blir skadet, og en ving til siden Harry Kewell er i det siste året av sin kontrakt.

De hevder at Benitez ønsker seg Arjen Robben for £17m – selv om vingen ser ut til å havne i Real Madrid. Noe som virker nokså uvirkelg, spør du meg. Det er en utrolig stiv pris, i forhold til hvor mye penger vi allerede har brukt på overgangsmarkedet. Og i så fall vil den totale summen vi har brukt på spillere i sommer overgå alle rekorder og havne godt over £50m.

- Vi er langt fra ferdige med å handle, og hvis den riktige spillerne dukker opp, så er vi klare for å hente dem, sier Parry i følge avisa.

Så at noe kommer til å skje er det lite tvil om. Men hvem blir det? Hva tror du?

No comments:

Post a Comment