Saturday, July 28, 2007

D-dag for Heinze

Alex Ferguson forventer at Gabriel Heinze stiller på trening når han har feriert ferdig. Men kan han gjøre det etter alt det som har skjedd?

Mandag 6. august skal Gabriel Heinze i prinsippet være tilbake på treningsfeltet for Manchester United. Men sommeren har utviklet seg slik at spilleren har valgt å gå til rettslige skritt for å bli løst fra kontrakten han er under på Old Trafford. Han har faktisk gått så langt at han har sagt at han er villig til å kjøpe seg ut av de to siste årene han har igjen under Sir Alex' pisk.

Men hvilken klubb er egentlig interessert i å beholde en spiller som ikke ønsker å spille for klubben? Hvis Steve Finnan gjorde det samme i sommer - hvor sannsynlig er det da at han ville spilt på høyre back for oss kommende sesong? Jeg tror ikke det ville skjedd.

Heinze sine rådgivere hevder på sin side at de er i besittelse av et brev der Mancester United sier han kan gå til hvilken som helst klubb for omkring £6m. Så er spørsmålet om dette brevet kan sette seg over Heinzes kontrakt med United.

Daglig leder i United, David Gill påstår - i følge den offisielle supporterklubben på Malta - at han muntlig ga beskjed til Heinzes om at han ikke kunne selges til noen av Uniteds tre sterkeste konkurrenter. Han hevder at han gjorde det før Liverpool viste sin interesse.
Dermed har Heinze' og Liverpools advokater en uke på seg til å løse opp i flokene, mens Ferguson fortsetter å være sikker i sin sak.

- Vi er klar over at Gaby henter inn juridisk rådgivning. Og det er bra. Jeg håper han får gode råd, for vi er sikre på vårt i denne saken, sier Ferguson i følge Metro.co.uk.

Jeg føler meg helt sikker på at Heinze forsvinner fra Old Trafford før sesongen starter. Men kommer han til oss? Jeg er sannelig ikke sikker.

Hva tror du?
Se Gabriel Heinze score for Argentina mot Mexico under Copa America:

No comments:

Post a Comment