Saturday, July 7, 2007

Bellamy og Cisse ut - hvem inn?

Craig Bellamy er så godt som klar for West Ham og Djibril Cisse skal også være enig med Marseille. Men hvem kommer inn?

Craig Bellam skal være klar for så skrive under for West Ham, og Djibril Cisse skal i følge den franske klubben Marseillie være klar for dem. De to salgene skal i følge, avhengig av hvilke rapporter man stoler på, bringe omkring £15-16m inn i kassa for ytterligere spillerkjøp.

Det er kommet mange motstridende meldinger om Portos Ricardo Quaresma. Men pressen i Portugal fortsetter å hevde at Liverpool er interessert - selv om Rick Parry sier vi ikke har kommet med noe bud.

The Times skriver at Rafa nå er klar for å hente West Ham-ving Yossi Benayoun. Men partene skal stå langt fra hverandre når det gjelder prisen, i følge Liverpool.no. Enkelte medier hevder at West Ham ønsket å gi Benayoun i et rent bytte for Bellamy. Men dette skal Rafa bare ha ledd av, da han mener Bellamy er mye mer verdt.

Samtidig har Sevilla hintet om at de vil selge Daniel Alves - til den rette prisen. Klubbpresident Jose Maria del Nido sier at "dersom vi får et bud på over £20m pund, så kan vi begynne å snakke", melder Worldfootballers.

I følge Sky Sports kan Jerzy Dudek være på vei til Manchester City.
Sjekk ut noen høydepunkter med Quaresma her:

No comments:

Post a Comment