Wednesday, July 25, 2007

Nye Anfield!

Så er endelig tegningene kommet! Nye Anfield ser utrolig fin ut! Og antagelig blir det flere enn 60.000 seter på åpningsdagen.

De amerikanske arkitektene våre (HKS) har gjort en flott jobb, med et framtidsretta design som også tar vare på tradisjonene. Ikke minst med en stor The Kop som sentral i designet.

Se bildet i høyere oppløsning her!

Søknaden som nå sendes til de rette myndighetene i Liverpool sier at det skal være et 60.000-seters stadion. Men Rick Parry går langt i å antyde at det faktisk blir flere seter når Nye Anfield åpner i 2010.

Liverpool bruker den opprinnelige byggesøknaden som grunnlag når de nå vil legge inn en ny søknad. Det var en søknad med 60.000 seter som utgangspunkt.

- Men våre ønsker er veldig klare. Den dagen vi åpner ønsker vi å ha en større kapasitet enn det, sier Parry i et intervju med Liverpoolfc.tv.

Se bildet i høyere oppløsning her!

Ut fra tegningene kan vi se at den ene siden av det nye stadionanlegget har begrenset med sitteplasser. Antagelig vil det være den siden som er tenkt utbygget når tiden er moden for det.

- Vi ønsker å få i gang byggearbeidet så fort som praktisk mulig, men når den prosessen er igang ønsker vi å legge inn en ny byggesøknad, slik at vi - når vi åpner - har en større kapasitet.

Se bildet i større oppløsning her!


NB: Mer om det nye stadionet på http://www.liverpoolfc.tv/newstadium/!

3 comments:

  1. Fantastisk design !

    Mest moderne design på en fotballstadion i nyere moderne tid!!

    GO LFC

    ReplyDelete
  2. Ja, dette ser veldig bra ut! Gleder meg til den står ferdig i all sin prakt, og at man da har fått tillatelse til kapasitet over 70.000! Da slipper man en åpen kortside sånn som det ser ut nå... ;o)

    ReplyDelete