Friday, July 13, 2007

Who’s next?

To nye spillere er kommet inn Shankly Gates. Det kan bli flere. Men hvem?

Så er transfer-sommeren over. Eller er den det?
Nei, jeg tror ikke det. Tom Hicks har sagt at det kommer MINST en spiller til.
- I wouldn't rule Rafa out for one more [transfer], sa Hicks i følge The Guaridan.

Men hvem vil det bli?

Så langt i sommer har vi kjøpt spillere for omkring £40m. Men samtidig har vi solgt for omkring halvparten av det. Så det skulle ikke være noe i veien for å hente inn minst en ”kanon” til.

Qaresma?
En av spillerne jeg tror det er størst sjanse for at kommer. Tatt i betraktning alle rapportene, og alt ”buzzet” som har vært rundt ham. Vi har riktignok fått avvist et bud av Porto. Men et nytt bud kommer snart, vil jeg tro.

Alves? (ikke ennå klar for Chelsea)
I følge Footballing World er han nestemann på lista til Chelski. Men man vet aldri i fotballens verden. Liverpool har vært svært interessert i hans signatur lenge – og kanskje våre økonomisk muskler nå gjør det mulig å komme inn og snappe ham i siste liten?

Heinze?
Gabriel Heinze hadde vært deilig å få. Både fordi det hadde vært kult å snappe en så vidt god spiller fra en av våre argeste konkurrenter. Men også fordi han er etablert og har spilt godt i Premier League i to sesonger nå.
Vi må uansett vente til 29-åringen kommer tilbake fra Copa Amerika og finalen mot Brasil. Men Heinze sier han er smigret over interessen.

Kompany?
I følge Sky skal Vincent Kompany være en av spillerne Liverpool er interessert i. Men det er også Arsenal, Barca og Real Madrid. Den 21 år gamle Hamburger-stopperen er kanskje for ung til å utfordre våre etablerte stoppere. Men kan være et nyttig talent til å vokse inn i rollen, for så å ta opp arven etter for eksempel Carragher etter hvert.

en Wikipedia-side om Kompany står det at "Recent reports in the media have linked Kompany with a possible move to Liverpool FC in a 10 million deal, expected to be concluded before the start of the season.

Mancini?
Det aller nyeste og heteste ryktet kommer fra irske Setanta Sports, som rapporterer at Liverpool igjen viser interesse for den brasilianske vingen Alessandro Mancini som i dag er AS Roma sin eiendom. Mancinis agent Gilmar Veloz sier at Rafa Benitez har forhørt seg om spillerens tilgjengelighet. Men Veloz insisterer på at han først må snakke med Roma.

Mancini venter fortsatt på et nytt kontraktstilbud fra sin nåværende arbeidsgiver. Noe som har gjort at 26-åringens framtid er blitt satt i fokus.

- Det er kommet interesse fra Liverpool. Jeg har snakket med Benitez, men jeg har sagt at han først må forhandle med Roma, sier Veloz til Setanta Sports.

10 comments:

  1. Ja, Murphy 1972. Keep up the god work! Jeg drømmer om Quaresma, håper på Mancini og frykter Heinze for han vil jeg ikke ha til pool. Hvis vi skal kjøpe forvarsspiller så håper jeg at det kunne bli Kompany.

    ReplyDelete
  2. Hvorfor ikke Heinze? Han er en solid spiller som har bevist at han holder mål Premier League i massevis. Dessuten er han etablert og kan gå rett inn på laget. Det kan neppe Kompany, dessverre, som ennå er nokså ung...

    ReplyDelete
  3. Dessuten er det jo moro å "stjæle" en spiller fra Scum, da... ;o)

    ReplyDelete
  4. han har scum i blodet, det liker jeg ikke. men at han kan spille på venstre og i midten er et stort pluss. utmerket back-up for stopperparet vårt/riise. men æsj scum faen heller

    ReplyDelete
  5. Du bør kanskje vurdere å oppdatere avsnittet om Kompany litt.

    1. Du linker til en sak fra 2005(!) noe som betyr at de lagene som VAR interesert da ikke lenger behøver være det nå.

    2. Han spiller i Hamburg og ikke Anderlecht.

    3. Han er 21 år (født 10 april 1986).

    Men ellers skriver du mye bra i bloggen din. Så keep up the good work!

    ReplyDelete
  6. Heinze sikkert en god fotballspiller, men han er infisert. Tror han er lojal ovenfor Rednose og vil være ubrukelig for oss! Står det 1-0 til oss over scum og det er igjen 20 sek. og så kommer What ever aleine med han så veit vi at ahn slepper what ever forbi. Da kan vi bare stole på Reina. Nei, la oss slippe Heinze scum!

    ReplyDelete
  7. Kan ikke si meg enig habes. Jeg tror ikke det funker sånn, gitt. Disse gutta har stolhet i det de driver med, og ville ikke finne på å gjøre sånt...

    ReplyDelete
  8. Hepp!

    Flott side du har Murphy, fortsett med et gode arbeidet:-) Ps bare huske å oppdater det noe bedre..ellers meget bra:-)

    Alves snakkes det mye om...kvalitets spiller, men ikke som høyrebeck. Der syne sjeg gode gamle Høyrebeck spiller vil gjøre seg: som Finnan. Viktig å holde det deffensive i fokus, samtidig som det offensive blir styrket:-)
    + Quaresma...spennende spilelr i sin beste alder også..har trua på han:-)

    ReplyDelete
  9. Takk, takk. Hadde jo vært litt ok med konkurranse om plassen for Finnan også, da... :o)

    Og nå er tingene om Kompany blitt rettet også!

    ReplyDelete
  10. Jeg er sikker på at Torres og Babel blir en hit!

    Det hadde også vært greit med Ribery på laget,en som gjir alt for laget!!!!

    ReplyDelete