Monday, July 9, 2007

Ryan Babel?

Plutselig skal Liverpool være klar for å signere en 20-åring fra Ajax. En spiller som ikke har vært på ryktebørsene i det hele tatt i sommer.

Her har tydeligvis Benitez & co. klart å holde kortene svært tett til brystet, for rykter om Ryan Babel (20) har i hvert fall ikke jeg hørt før.

I følge The Independent skal Liverpool ha lagt inn et bud på omkring £7m for spilleren, mens Liverpool Echo mener prisen ligger på omkring £10m.

Men hvem er han egentlig?

Den 20 år gamle spilleren Ryan Babel er først og fremst ving. Han kan spille på begge sider av midtbanen - men skal foretrekke venstresiden - og også oppe i angrepet. Han skal ha imponert på Nederlands U21-lag og tiltrukket seg interesse fra flere europeiske storklubber.

Han har også spilt for det "voksne" landslaget (14 kamper - 4 mål) og scoret i debuten mot Romania i mars 2005, etter å ha erstattet Arjen Robben. Marco Van Basten sa den gangen at han hadde potensiale til å bli den nye Thierry Henry.

I følge The Independent skal Liverpool ikke ennå ha fått tilslaget, men skal være nær et kjøp. Arsenal skal også være svært interessert i spilleren.

Her er noen Ryan Babel-godbiter:

4 comments:

  1. hahaha, torres er grønn

    ReplyDelete
  2. Bud på 10 mill£ skal være gitt, mens kravet fra Ajax ligger på ca. 13,5 mill£. Ikke 7 og 10 som du skriver her. Bare til opplysning;)

    ReplyDelete
  3. owen er svart og gul

    ReplyDelete