Wednesday, July 18, 2007

Mer nytt om Chiellini

Juventusspilleren Giorgio Chiellini har blitt uvenner med trener Claudio Ranieri. Sjansen for at han kommer til Liverpool øker.

Dagen etter at Liverpool spilte en god treningskamp mot Werder Bremen, kommer nyheten om at Juventus-backen Giorgio Chiellini er sur fordi klubben hans stadig utsetter å gi ham et nytt kontraktsforslag.

- Det er klart at dersom han får mindre spilletid i Juventus neste sesong, må han se seg om etter andre muligheter, sier hans agent Davide Lippi, i følge Channel 4.

- Jeg er sikker på at om det kom et bud fra Liverpool ville det vært en fristende løsning, sier han videre til den italienske avisa tuttosport. Liverpool skal tidligere ha lagt inn et bud på £5m, men Juventus ønsker nærmere £7m for 22-åringen.

Avisa mener det er lite sannsynlig at Chiellini er med når "den gamle dame" spiller sin første pre-season-kamp mot Mezzocorona onsdag. I følge ikke alt for pålitelige Tribalfootball skal Sven Göran Erikssons Manchester City også nå være interessert i spilleren.

Liverpool blir også linket til det unge spisstalentet Danny Rose. Han er en 17 år gammel Leeds-spiller som skulle være på vei til Tottenham for £1m. Men Liverpool har også vist interesse og foreløpig stoppet den overgangen.

No comments:

Post a Comment