Wednesday, August 1, 2007

En annen argentiner?

En annen argentiner enn Heinze på venstre back? Le Tallec permanent til frankrike?

Stadig nye alternativer dukker opp på venstreback-plassen. Først var det Leighton Baines som skulle være alternativet om ikke Gabriel Heinze-handelen blir noe av. Nå skal det være Celta Vigos Diego Placente som er i kikkerten.

Mandag er Gabriel Heinze tilbake på treningsfeltet til Manchester United - i hvert fall om Sir Alex får det som han vil. Og da nærmer vi oss nok et svar på hvor han spiller neste sesong. I mellomtiden dukker det opp rykter om andre spillere som skal være alternativer til argentineren.

Hans argentinske konkurrent Diego Placente skal være et av alternativene Benitez ser på med interesserte øyne, melder EatSleepSport. 30-åringen, som tidligere har spilt for Bayer Leverkusen, skal være interessert å gå fra Celta etter at de rykket ned fra La Liga.

Samtidig ser det relativt sikkert ut at et av midtbanetalentene som Gerard Houllier hentet fra Le Havre sammen med Sinama Pongolle i 2002, og som så mange forventet så mye av forsvinner. Anthony Le Tallec var sist sesongen på utlån til franske Sochaux, og nå ser det ut til at han forsvinner dit på en permanent overgang. I følge Daily Mail vurderer klubben å kjøpe ham for den summen Liverpool forlanger, £2,7m.

Etter at Le Tallec kom tilbake på treningsfeltet på Melwood i sommer hadde han håpet på å kunne få fart på sin karriere i klubben. Men har heller fått beskjed om å trene med reservene. Han blir ikke engang med reservene når de drar til turneringen i Nederland, men må trene for seg sjøl i Liverpool.

No comments:

Post a Comment