Friday, April 4, 2008

Hicks er desperat

Liverpools deleier Tom Hicks forsøker desperat å hente nye investorer i Storbritannia. I USA er nemlig ingen interessert. Ronaldinho til Anfield?

Den britiske avisa The Daily Mail har fått tak i en e-post som avslører at Tom Hicks er desperat etter å få inn nye investorer i Liverpool FC, for å erstatte deleier George Gillett Jr.

Hicks, som onsdag hadde fått reservert 16 kamper under kampen mot Arsenal, har vært på "Røvertokt" i City, som finanssentrum i London. Dette etter at Hicks sliter med å finne interessenter i USA.

I e-posten avisa har fått tak i, mer enn antydes det at Hicks er desperat etter investorer - og at de tilbys tre forskjellige veier inn i Hicks Sports Group.

Enten kan investorene kjøpe en del i Hicks Sports Group, kjøpe Gilletts andel av Liverpool for £100m eller bli med i et refinansieringsopplegg som lover 16 prosent avkastning over to år!

I tillegg sier e-posten at Hicks er en mester i å selge luksusbokser og seter på stadion, og forteller om hans intensjoner om å satse på det kinesiske markedet, der det er "hundretusener av fanatiske Liverpool-supportere".

Eierskapsfarsen er i ferd med å toppe seg fullstendig. Gillett lover å aldri selge til Hicks, som aldri vil akseptere Gilletts ønske om å selge til Sjeik Mohammed og Dubai International Capital (DIC). Men i følge avisa skal Gillett og hans medarbeidere ha fått et mye nærmere forhold til Anfield og de ansatte der enn Hicks, og føler seg sikre på å kunne omgå Hicks forsøk på å blokkere eventuelle salg.

Så har altså det hårreisende ryktet om at Ronaldinho ønsker seg til England dukket opp, og at Liverpool skal være en av flere svært interesserte klubber.

Det som ikke nevnes hos andre kilder er imidlertid at han ikke trenger å koste mer enn £12m. Det melder CaughtOffside.com. Det står imidlertid ikke noe om hvor denne prisen kommer fra.

- Det mangler ikke på tilbud. Det er tre eller fire klubber som er interessert - Chelsea, definitivt og også Liverpool, sier Ronaldinhos respekterte agent Enzo Bronzetti. Ronaldinho har overraskende nok slitt med å få spilletid denne sesongen og har bare startet 13 av 30 ligakamper så langt. Nå er han imidlertid skadet og ute for resten av sesongen.

Om Ronaldinho skulle komme til Anfield så billig vil han imidlertid helt sikkert kreve en vanvittig lønn. Jeg tror imidlertid ikke noe på en sånn pris, selv om brasilianeren har rukket å bli 28 år. Og vi må ha eiere med svært dype lommer om noe slikt skulle bli en realitet. Men for all del; det er ikke meg imot!

Hva tror du?

---------------------------------------------------------------------------------
Flere nyheter:
Benitez hinter om exit for Crouch (The Daily Mail)
Liverpool bekrefter Mascherano-anke (The Daily Mail)
Wenger tror gullet ryker om Arsenal taper mot Liverpool (Reuters)
77 prosents sjanse for semifinale for Liverpool (The Mirror)
Kuyt innrømmer: Jeg kjente dommeren (The Mirror)
Keegans Newcastle vil hente Kuyt (Kop-TV)

No comments:

Post a Comment