Monday, April 28, 2008

Ryktebørsen: Moreno?

Får Fernando Torres hjelp av boliviansk samba på Anfield til høsten? Riise-erstatter fra Peru? Midtbanespiller får lov til å dra.
I følge både Liverpool.no og Kop-TV melder at den brasilianske avisa Jornal do Brasil at Rafa Benitez har gjort en henvendelse til klubben Cruzeiro om å kjøpe den bolivianske spilleren Marcelo Moreno i sommer.

Her kan du se noen av Morenos egenskaper som spiller:


Moreno er født i Bolivia med bolivansk mor og brasiliansk far. 21-åringen har spilt lanslagsfotball på aldersbestemte nivåer for Brasil, men har valgt å gå spille a-landslagskamper for Bolivia.

Rapportene sier også at både Real Madrid og Ajax også skal være på sporet av målscoreren som har scoret sju mål på ni kamper denne sesongen. Og det skal heller ikke være første gang at spekulasjonene omkring Moreno dukker opp. Kop-TV hevder også at en avtale kan komme før man aner det, fordi Rafa vil få sine kjøp unnagjort tidligere enn normalt.

Kanskje det hadde gjort seg med litt brasiliansk/boliviansk samba ved siden av Torres?

I tillegg melder FansFC at en annen spiller Liverpool skal være interessert i, Juan Manuel Vargas, med tilnavnet "El Loco", er på vei ut av sin italienske klubb Catania.

Og Vargas skal kunne velge mellom flere klubber på markedet. Både Bayern Munchen, Real Madrid og Juventus er alle interessert i 24-år gamle spilleren fra Peru.

Vargas kan spille på vingen, i forsvare eller sentralt på midtbanen - både offensivt og defensivt. Men han er mes kjent som en defensiv spiller som imponerer med sin dribleferdigheter og gode skudd på mål. I tillegg er han kjent for sine imponerende frispark.

Noen som sa Riise-erstatter?

Forøvrig melder bloggen Liverpool Pies at angivelig transfermål Gareth Barry har fått beskjed om at han kan dra fra Aston Villa om han vil.

Klubbsjef Charles Krulak ønsker selvsagt at den engelske landslagsspilleren skal bli i Birmingham og fortsette å være kaptein for Villa Park, men sier han ikke vil stå i veien om spilleren ønsker seg bort.

- Når alt kommer til alt må han ønske å bli her. Det dummeste man kan gjøre er å forsøke å holde på en spiller som ønsker å dra. Jeg håper vi kan overbevise ham om at hans framtid er hos oss, sier Krulak.

Var det dette du ville høre, Benitez?

No comments:

Post a Comment