Tuesday, April 29, 2008

Tiden renner ut for Hicks?

Tom Hicks hardt presset av bank. Brasiliansk ving blir igjen linket fra sin italienske klubb til Liverpool. Midtbanespiller fra Valencia på vei? Og mye mer!
Såpeoperaen rundt eierskapet i Liverpool FC fortsetter. Det er noen dager siden det har kommet noen utspill, men undertegnede har en følelse av at noe snart kommer til å skje.

Det har kommet mange rapporter om hvilken finansiell situasjon våre to amerikanske eiere er i, og i dag forteller avisa Daily Express at den amerikanske banken JP Morgan at tiden er i ferd med å renne ut for hans lån hos dem.

Banken begynner å bli irritert på at Hicks ikke klarer å hente inn nok kapital til å kjøpe ut George Gillett, og denne utviklingen kan bli et stygt skudd for baugen på Hicks' motstand mot å selge til Sjeik Mohammed og Dubai International Capital (DIC).

Blant annet forsøkte han å "Show of" ved å møte opp i forrige kamp mot Chelsea i Champions League, synge "You'll never walk alone" og dagen etter ha et møte med Rafa Benitez om transferpenger.

Men The Express mener det hele er spill for galeriet, i håp om at verdien på klubben vil gå opp før Hicks må selge.

Det er imidlertid JP Morgan som står bak refinansieringen Hicks og Gillett gjorde gjennom Royal Bank of Scotland og Wachovia. Og de kommer ikke til å kreve lånet innfridd før Liverpool eventuelt er slått ut av Chamions League eller er ferdig med en finale i Moskva.

Svært interessant lesning i The Express der, altså...

I følge The Mirror skal Romas Amantino Mancini ha intensjoner om å avslå et nytt kontraktsforslag fra sin italienske klubb Roma. Dermed kan døren være åpen for en overgang for kun £4m denne sommeren.

Den brasilianske vingen kan, hvis han ikke skriver noen ny kontrakt, kjøpe seg ut av det gjenværende året i kontrakten, i følge FIFAs regelverk. Dette ville koste £4m i kompansasjon til moderklubben, som dermed vil gå på en økonomisk smell i forhold til en spiller som er verdsatt til £10m.

Det er ikke første gang Mancini linkes og Rafa Benitez skal ha fått et konkret bud på 27-åringen avslått av Roma sist sommer.

- Jeg har hatt en dårlig periode og trenger å styrke selvfølelsen. Men jeg vil ikke snakke om kontrakten min før sesongen er over, sier Mancini i følge avisa.

Også melder det ikke alltid like pålitelige nettstedet TribalFootball at Valencia er klare for å selge sin midtbanespiller David Silva - lagkamerat med David Villa. Både Liverpool og Tottenham skal være interessert i den spanske landslagsspilleren og i følge DarioSport skal Valencia være klar for å cashe inn på vingen etter en dårlig sesong for laget.

Silva kan spille på begge sider av midtbanen og signerte i 2007 en 7 (!) år lang kontrakt med laget sitt, etter at han tok over den tradisjonelle 21-trøya som Pablo Aimar i sin tid hadde da han spilte for Valencia.

Se litt Silva-magi her:


---------------------------------------------------------------------------------

Flere nyheter:

No comments:

Post a Comment