Sunday, April 6, 2008

Ryktebørsen: Diarra?

Rafinha på vei, men hvem andre skal vi hente? Hicks ikke imponert over Parry. Og mye mer!
Som vi altså kan lese i News of The World skal det være klart at det er høyrebacken Rafinha som er spilleren som er klar for signering direkte til førstelaget i sommer. 22-åringen som i dag spiller for Chalke 04 skal koste omkring £5m å hente til Anfield.

- Jeg er veldig fornøyd med at klubber fra både England og Spania er interessert, sier Rafinha i følge avisa.

Men i tillegg skriver den samme avisa at Liverpool skal være interessert i å hente Real Madrids talentfulle midtbanedynamo Mahamadou Diarra. Klubben skal allerede ha gjort forespørsler om 25-åringe som spilte på Lyon før han signerte for Real Madrid for 18 måneder siden. Men flere klubber skal også være interessert.

- Inter Milan kontaktet meg i januar for å hente Diarra da og vi ble også kontaktet av Liverpool, AC Milan og Juventus. Diarra har fortsatt tre år igjen av kontrakten sin, men vi hører på alle tilbud. Deretter kontakter vi Ral for å se hva vi bestemmer oss for.

I dag melder Kop-TV at Benitez ønsker å hente Klaas-Jan Huntelaar fra Ajax i sommer. Et rykte som også tidligere har blitt omtalt. Spissen har vært svært imponerende for hollenderne med hele 69 mål på 86 kamper!

24-åringen ville muligens være den perfekte partner for Fernando Torres på topp, men prisen kan bli vel stiv - den skal være på omkring £25m.

Forøvrig melder The Daily Mail at Tom Hicks ikke var spesielt imponert over uttalelsene som kom fra Rick Parry nylig om at han ønsket et raskt salg av klubben. I følge avisa vil Hicks trolig forsøke å bytte ut Parry kommende sommer, mens Benitez skal være trygg med ham som eier.

Texaneren har gitt seg selv tid fram til slutten av sesongen for å finne nye investorer til å overta George Gilletts eierandel. Men han håper å ha positive nyheter til fansen etter tirsdagens avgjørende Champions League-kamp mot Arsenal.

Parry skal være mer knyttet til George Gillett, som ønsker å selge sin eierandel til Sjeik Mohammed og Dubai International Capital (DIC). Han og Moores satt sammen med Gilletts sønn Foster under siste kamp mot Arsenal.
Og forøvrig vil Rogan Taylor i spissen for Share Liverpool FC be DIC om å få kjøpe en minoritetsandel i klubben, om de skulle få noen innflytelse i et framtidig styre.

---------------------------------------------------------------------------------

No comments:

Post a Comment