Friday, April 11, 2008

Ryktebørsen: Modric

Liverpool med bud på kroatisk midtbanespiller. Tysk back erstatter Riise? Og enda flere nyheter!
Det heteste ryktet den siste tiden handler om den kroatiske landslagsstjernen Luca Modric, som ønsker seg til England. Både Tottenham, Arsenal og Chelsea skal være interressert i midtbanemotoren, men i følge Vecernji list ønsker Modric seg til Liverpool, melder TribalFootball.

Og i følge 4TheGame.com skal Rafa Benitez ha ham på sin shoppingliste for sommeren.
Modric spiller for øyeblikket for Dinamo Zagreb, og er ventet å være en av nøkkespillerne for Kroatia under sommerens EM-sluttspill. Den offensive midtbanespilleren skal koste omkring £12m.

- Jeg ønsker ikke å diskutere overganger nå, men hvis Liverpool ønsker meg er det fantastisk, skal han ha sagt til kroatiske medier.

- Jeg så dem i Champions Leagues kvartfinale, da de slo Arsenal. Og bare de største og beste kan spille en slik sterk kamp mot et slikt lag, sa han videre. Og i følge Sky Sports skal Liverpool faktisk ha lagt inn et bud på spilleren.

Dette er en historie som har sirkulert i britiske medier også tidligere, blant annet i november i fjor da blant andre The Daily Mail rapporterte om det.

Et annet spennende rykte som har oppstått handler om hvem som skal bli erstatter på venstrebacken når John Arne Riise mest sannsynlig forsvinner kommende sommer.

FansFC melder at Benitez har flyttet oppmerksomheten sin fra Gabriel Heinze til Philipp Lahm, når han vil hente en back av klasse til å erstatte nordmannen.

Lahm, som kan spille på flere plasser i backrekka, regnes som en av de beste backene i Europa og har kun et år igjen av sin kontrakt med Bayern Munchen. Og nå skal Benitez ønske å friste Lahm bort fra tyskland med et bud på £12m.
---------------------------------------------------------------------------------
Flere nyheter:

No comments:

Post a Comment