Thursday, April 10, 2008

Ryktebørsen: Spansk talent på vei?

"Ny Torres" på vei til Anfield? DIC Trekker seg. Parry får sparken? Mascherano står over mot Blackburn. Pluss mye mer!
I følge nettstedet CaughtOffside skal Liverpool være interessert i å hente det 17 år gamle vidunderbarnet Dani Aquino, som av enkelte kalles Torres II, fra det spanske laget Real Murcia.

Spissen imponerte under sist sommers U17-VM og spiller godt for laget sitt i La Liga. Både Chelsea og Arsenal skal være interessert, mens Real Madrid skal ha førsterett til å hente ham.

Som vi har kunnet lese i dag skjer det stadig nye ting i forhold til vår kjære, røde klubb på Merseyside. Blant annet skal Sjeik Mohammed og Dubai International Capital (DIC) i denne omgang trukket sitt bud på å kjøpe Liverpool FC. De vil eventuelt komme tilbake når den interne uroen i klubben eventuelt har lagt seg.

I tillegg skal Tom Hicks ha bedt Rick Parry om å trekke seg som daglig leder for klubben. Men det er lite trolig at Hicks kan få Parry til å slutte i jobben uten også å ha med seg George Gillett i den avgjørelsen. Og i følge Sky Sports har Parry ingen intensjoner om å slutte i jobben på Anfield.

I tillegg har det i dag blitt klart at Javier Mascheranos appell om å slippe ytterligere straff, ikke er blitt tatt til følge. Dermed vil han ikke være tilgjengelig for kampen mot Blackburn på søndag.
---------------------------------------------------------------------------------
Flere nyheter:

No comments:

Post a Comment