Sunday, October 7, 2007

£20m + salg

Rafa Benitez skal ha £20m til disposisjon i januar, pluss det han måtte få inn på salg. Crouch og Riise skal være til salgs.

Det hevder i hvert fall den relativt pålitelige avisa Daily Mail.

Avisa hevder at Benitez har mistet tålmodigheten med Peter Crouch etter den dårlige kampen mot Marseille, og har intensjoner om å selge ham i januar, selv om Crouch selv ønsker å bli fram til sommeren.

Men Benitez ønsker pengene han kan få for salget, i tillegg til de £20m han har til disposisjon for januarvinduet.

- Vi har jobbet med kjøp av nye spillere siden starten av september. Vi har ikke noen problemer med penger siden vi solgte så mange spillere i sommer. Vi har omkring 35 millioner Euro (£20,7m), sier Benitez i følge avisa.

Rafa skal være irritert over Crouch sin misnøye med rotasjonspolitikken og hans motvilje mot å signere en ny kontrakt som ville gitt klubben større inntekter ved et salg av ham.

I følge Daily Mail skal klubber som Juventus, Real Madrid, Manchester City og Portsmouth være interessert i spissen som scoret hele 24 mål sist sesong, men som ikke har funnet nettmaskene i ligaen denne sesongen.

Benitez, som er misfornøyd med antall mål i ligaen så langt, ønsker å hente inn nytt blod, og skal også ha satt John Arne Riise på salgslista.

Jeg tror nok at Crouch er på vei ut, ja. At Riise skulle forsvinne ser jeg som mindre trolig. Han er en av de spillerne Benitez har brukt aller mest som manager i Liverpool. Men kanskje han bør selges mens han ennå har noen verdi?

Blir Crouch og Riise solgt i januar? Hvem henter vi inn? Hva tror du?

4 comments:

  1. Spennende å se om det stemmer at han har så mye penger. isåfall kan vi vente stor kvalitet hvis riise & crouch blir solgt. selfølgelig bare hvis benitez velger å bruke alt, en kantspiller i 30 mill£ klassen hadde ikke vært å forakte:D

    ReplyDelete
  2. Ja, blir spennende å se om Quaresma, som "alle" vil ha, er på blokka til Benitez. Men vi trenger også en solid forsvarsspiller til å utfordre Carra og Agger....

    ReplyDelete
  3. Seff er de klart at risse går ut av anfild road....ellers tror jeg å at croutch går ut av anfild road..

    Knallside du har her.set å opdatter siden dali.for jeg leser her vær eneste dag 345 dager i åre...........

    ReplyDelete
  4. Takker for det, gjør så godt jeg kan! ;)

    ReplyDelete