Thursday, October 4, 2007

Dagen derpå...

Sjølkritikk dagen derpå og nye spillere i kikkerten.
Dagen etter det begredelige og flaue nederlaget for franske Marseille tar flere av spillerne sjølkritikk. Skulle bare mangle, etter tidenes kanskje dårligste Liverpool-kamp under Benitez.

Undertegnede mener spesielt Momo Sissoko skuffet i onsdagens kamp. Men en slik situasjon har Benitez vært med på før. En gang Momo spilte dårlig etter å ha blitt hentet av Benitez til Valenzia, skal Rafa ha sagt "jeg ba om en lampe, og de ga meg en sofa" om spilleren. I går kveld var han muligens en lenestol.

Dessuten mener jeg det var en stor feil å la det unge og uritinerte talentet Sebastian Leto spille fra start. Han gjorde det godt i Ligacupkampen sist. Men slike spillere må heller komme inn mot slutten dersom vi leder i Champions League.

Til tross for den dårlige ligaformen de siste ukene, rævafotball i Mesterligaen og tre måneder til neste transfervindu, fortsetter Benitez å se seg ut unge talenter for innkjøp.

Liverpool skal ha blitt den mest sannsynlige klubben til å hente Burnleys unge spiller John Cofie, som får gode kritikker for sitt spill i The Championship, melder Sportingo. Benitez skal ha klart å snike seg framover i køen og kommet foran Chelsea og Manchester United, etter å ha gjort litt hjemmelekse. Det viser seg nemlig at hele den lovende spillerens familie alle sammen er gale Liverpoolsupportere. Det kan gå mot en avtale verdt £1m i januar.

I tillegg skal 16-åringen James McCarthy hos den skotske klubben Hamilton Accies være aktuell. Unggutten var på prøvespill i sommer og overbeviste såpass at han har fått tilbud om en kontrakt.

2 comments:

  1. John Cofie er 14 år, og har ikke spilt i Championship :)

    ReplyDelete
  2. Benitez has emerged as favourite to snap up Burnley youngster John Cofie, who’s earning rave reviews in the Championship...

    ReplyDelete