Wednesday, October 24, 2007

Overgansrykte: Spiller på billigsalg?

Makedonsk stjerne fra Lazio kan komme på billigsalg.

Samme dagen som våre røde helter skal ut i en svært viktig kamp mot Besiktas i Tyrkia, kommer ryktet om at Liverpool er interessert i en midtbanespiller, som også kan spille spiss, fra Lazio.

Det er i følge Sportingo flere britiske medier som melder om vår interesse for Lazios Goran Pandev. Og det beste med nyheten er at vi antagelig kan få ham ganske billig – om vi venter til sommeren. Da vil han være i stand ti å følge FIFAs artikkel 17 som gir ham mulighet til å kjøpe seg ut av kontrakten med Lazio.

Lazio skal sist sesong ha fått et bud på hele £17m fra Portsmouth for den makedonske spilleren. Et bud på en størrelse som virker noe usannsynlig for en klubb som Pompey. Men budet ble avslått.

Pandev kan spille både på offensiv midtbane og som spiss, hvor han oftest er blitt brukt av Lazio, med stort hell. Og Lazio-sjef Delio Rossi sier han ikke vil holde på spilleren om han ønsker seg bort. Både Tottenham og Arsenal skal også være interessert.

I følge flere kilder skal nå Newcastle være den mest sannsynlige neste klubben for Peter Crouch i januar. Benitez er imidlertid fortsatt bestemt på at han ønsker å beholde store-Peter.

- Folk har snakket mye om Crouch de siste månedene, men han er vår spiller, og vi vil ikke selge ham, sier Benitez.
Noen smakebiter av Goran Pandev:

No comments:

Post a Comment