Sunday, October 14, 2007

Men Heinze var ikke død...

Kanskje Heinzes overgang til Real Madrid bare var en unnamanøver for til slutt å ende opp i Liverpool?

Liverpool skal likevel ikke ha gitt opp å få sin venstreback og midstopper i Gabriel Heinze, melder News of the World, i følge TribalFootball. Dette er avisa som har tette bånd til The S*n, men som har fått Chris Bascombe, tidligere Liverpool Echo-skribent, på laget. Og han melder blant annet i dag at det er trolig at Harry Kewell forsvinner til sommeren.

Den samme avisa melder altså at Heinze likevel kan ende opp i Liverpool. Etter den lange sagaen i sommer, som endte med at Unitedbacken forsvant til Real Madrid, er altså kanskje ikke alt håp ute, for den ideelle forsvarsspilleren. I følge avisa er Rafa Benitez fortsatt klar for å hente ham til Merseyside før sesongen er over - altså i januar. Og intet gleder mitt hjerte mer. Jeg mener Heinze ville være det perfekte påfyllet i troppen vår - fordi han er en god spiller som kan være både venstreback og midstopper.

Dagens kanskje mest latterlige rykte kommer via Sportingo som videreformidler ryktet om at John Terry er på vei ut av Stamford Bridge, og på vei til Liverpool! Ok, John Terry i midtforsvaret sammen med Jamie Carragher hadde sikkert vært bra det. Men skjer det? Neppe!

2 comments:

  1. Hei..Fin side du har her, og et flott initiativ at du holder oss opppdatert på nyheter som vi ikke får me oss på andre sider.. Ser ikke ut som Rafa gir opp Heinze så lett nei, men John Terry? Tror vi klarer oss fint uten han..

    ReplyDelete
  2. Ja, det bør ikke være noe mål i seg sjøl å hente Terry. Og at det eventuelt skulle skje finner jeg SVÆRT lite sannsynlig!

    ReplyDelete