Monday, October 29, 2007

Spiss for spiss?

Sunderland-spiss for Crouch? Goran Pandev på vei? Torres på vei bort??

På dagen da vi fikk den kjedelige nyheten om at Fernando Torres er ute i ytterligere tre uker, forteller avisa The People at Rafa skal være på jakt etter Sunderland-spissen Kenwyne Jones fra Trinidad.

Jones startet sesongen hos Southampton, før han ble enig med Sunderland om en overgang til Premier League for £6m. Og til tross for at Sunderland sliter på tabellen, har han scoret sju mål på bare fire kamper etter overgangen. I Daily Express tidligere i år ble han omtalt som en "ny Drogba.

Benitez skal i følge avisa være klar for å doble prisen Sunderland ga, eller gjøre en handel der Peter Crouch går andre veien.

Ryktene om den makedonske Lazio-spissen Goran Pandev fortsetter å komme. Denne gangen fra mer seriøse Sky Sports, som mener å vite at Liverpool er seriøst interessert i spilleren.

24-åringen skal være et av de ”hotteste” talentene i Europa etter å ha imponert for serie A-klubben sist sesong. Og han ble ikke mindre interessant da han scoret de to målene i Lazios 2-2-kamp mot Real Madrid i Champions League.

Dagens mest latterlige rykte er det fotballbloggen Sportingo som klarer å koke sammen. De hevder at Fernando Torres skal være så lite fornøyd med Benitez’ rotasjonspolitikk at han vil tilbake til Spania. Samtidig skal Thierry Henry være klar for å komme tilbake til England fra Spania. Dermed spekulerer de i ”alle spillerbytters mor” – Torres for Henry! HA HA HA!

Dette er jo helt latterlig, særlig sett i lyset av at Torres bare for et par dager siden gikk ut og sa at han ville være på Anfield i minst seks år for å vinne trofeer!

No comments:

Post a Comment