Saturday, October 6, 2007

Førstelaget - åttende serierunde

Hvilke spillere skal gå på banen og rette opp inntrykket etter onsdagens fadese mot Marseille?

På søndag møter vi et av lagene mange før sesongen trodde ville være et av de vi skulle kjempe mot i toppen av Premier League. Tottenham har imidlertid fått en katastrofalt dårlig start på sesongen og feiret sitt 125 års jubileum i siste kamp med å spille 4-4 Aston Villa.

Så er spørsmålet om kampen på søndag blir den siste for Martin Jol i managerstoen på White Hart Lane. Og om Liverpool blir laget som skal fylle begeret fullt for Tottenham-styret.

Benitez har en tropp med spillere å velge blant med få skader. Fabio Aurelio ble imidlertid skadet mot Marseille og er ikke aktuell. Jeg mener at vår bakre firer bør bestå av Steve Finnan, Jamie Carragher, Sami Hyypia og John Arne Riise, som bør få en start igjen og bidra med sine offensive ride.

På midtbanen mener jeg Jermaine Pennant bør starte på høyrekanten, mens Steven Gerrard bør bekle den sentrale rollen sammen med Javier Mascherano som erstatter Momo Sissoko som var svært dårlig mot Marseille. I tillegg bør Ryan Babel starte på venstre istedenfor Yossi Benayoun som heller ikke var bra på onsdag.

På topp bør vi starte med Fernando Torres og Dirk Kuyt denne gangen. Peter Crouch imponerte IKKE mot Marseille!



Benken:
Charles Itandje, Alvaro Arbeloa, Sebastian Leto, Yossi Benayoun, Andriy Voronin.

Er du enig i mitt forslag til laguttak?

4 comments:

  1. Jeg er helt enig i at Sissoko må ut, har lenge irritert meg over altfor mange feilpasninger fra de beina. Også enig i at Kuyt må inn, - vi trenger et arbeidsjern som kan skaffe Torres de mulighetene han trenger for å briljere.

    ReplyDelete
  2. Ja, Sissoko har vært god i mange kamper, men føler at han er litt ute av form akkurat nå. La heller Javier gjøre jobben! :D

    ReplyDelete
  3. De burde kaste ut Crouch snart...han skårer aldri og syter han konstant..det er veldig syns at sissoko ikke kom i form igjen etter skaden forrige sessong...

    ReplyDelete
  4. Jeg synes nok at Sissoko har spilt gode kamper etter det. Men nå sist var han utrolig dårlig. Og Crouch forsvinner nok i januar, tror jeg. Det til tross for at han var vår toppscorer sist sesong. Men selvtilliten han er nok litt dårligere etter at Torres kom til klubben...

    ReplyDelete