Wednesday, October 10, 2007

FIRE nye rykter!

Rafa Benitez skal ha minst fire nye spillere i kikkerten foran transfervinduet i januar.

Ryktestormen foran transfervinduet i januar er i ferd med å virkelig ta seg opp. Den siste tiden har vi hørt historier om at John Arne Riise og Scott Carson kan forsvinne til Villa. Og at Rafa er interessert i St. Etiennes kreative midtbanespiller Pascal Feinduono.

The Mirror mener imidlertid å vite at Benitez har fire spillere i kikkerten foran januarvinduet og at Paris St. Germains forsvarsspiller Bernard Mendy står øverst på lista. Den franske landslagsspilleren, som tidligere har vært hos Bolton, har seks måneder igjen av kontrakten med den franske klubben og skal være tilgjengelig for salg i januar.

Spilleren har blitt sett av Rafas speidere hele sesongen og skal koste ca. £3m, men klubber som Inter Milan, Juventus, Tottenham og Manchester City skal også være interessert.

I tillegg skal Benitez fortsatt være interessert i Romas Amantino Mancini, selv om vi fikk et bud avslått i sommer. Etter den tid skal spilleren ha havnet i en krangel med Romas trener og være klar for salg, i følge The Mirror.

Liverpool skal også være interessert i den brasilianske spissen Afonso Alves, som i dag spiller for hollandske Heerenveen. Han var siste sesongs toppscorer i den hollandske æresdivisjonen med 34 mål og scoret hele sju mål i en og samme kamp – en 9-0-seier over Heracles Almelo. Tre av målene kom i første omgang, mens han scoret hele fire mål på åtte minutter i andre omgang, i følge Sky Sports.

Og ikke nok med det – i tillegg skal Monacos offensive midtbanespiller Jeremy Menez være aktuell. En spiller som har tatt den franske toppdivisjonen med storm og som kalles ”den nye Zidane”. Spilleren er imidlertid bare 20 år gammel, og følges også av Manchester United og Arsenal.

Her ser du Alves’ sju mål:

No comments:

Post a Comment