Tuesday, October 9, 2007

Riise til Villa?

Martin O'Neil er ikke bare interessert i en fast kontrakt for vår andrekeeper, han vil også ha vår venstreback.

I følge kanskje ikke alltid like etterettelige ClubCall skal John Arne Riise være aktuell for en overgang til Aston Villa. Klubben skal ha forsøkt å hente Riise i sommer da Gabriel Heinze var på vei til klubben vår. Men da han ikke kom ble heller ikke det noe av.

Jeg finner det vanskelig å tro at Riise skulle ønske å bli lagkamerat med John Carew. Han har lenge understreket at han ønsker å bli i Liverpool ut karrieren. Men i følge lokalavisa The Express & Star solgte Riise i sommer huset sitt for å flytte nærmere Birmingham.

I tillegg har vi også fått den gledelige nyheten om at både Daniel Agger og Xabi Alonso muligens kan bli klare til spill igjen i den viktige kampen mot Everton neste lørdag. Spesielt Agger var sårt savnet i midtforsvaret vårt, både mot Marseille og Tottenham.

I følge Liverpool Daily Post skal det være Alonso som er mest aktuell for et comeback. Men vi får håpe at vår solide danske også blir bra tids nok.

I tillegg kommer den australske avisa The Daily Telegraph med påstander om at Harry Kewell også kan være klar for comeback mot naboene på andre siden av Stanley Park. Noe som ikke har blitt bekreftet av noen andre medier ennå.

No comments:

Post a Comment