Monday, October 15, 2007

Nye Crouch-rykter

Nye meldinger forsterker inntrykket av at Peter Crouch er på vei bort fra Anfield.

Spekulasjonene omkring Peter Crouch sin framtid i klubben har vart lenge og fortsetter. Denne gangen er det tabloiden The Sunday Mirror som har funnet fram til at Crouch aldri har avvist noen ny kontrakt. Han har nemlig aldri fått noe nytt forslag å skrive under på fra klubben, mener avisa å vite.

Avisa melder at Crouch er lei seg fordi mange nøkkelspillere i sommer fikk nye kontrakter, mens han aldri fikk noe nytt tilbud. Noe som ytterligere forsterker inntrykket av at han er på vei bort fra Anfield.

Crouch skal forsøke å ikke bli solgt før til sommeren, men med mange beilere som banker på Rafas dør skulle det ikke overraske noen om han forsvinner i januar.

Samtidig sier Saint Etiennes midtbanespiller Pascal Feindouno at han er smigret over interessen fra Liverpool. Han har startet sesongen godt for den franske klubben og har signert en forbedret kontrakt, men sier han kan tenke seg å dra til en annen og større klubb, melder Setanta Sports.

- Jeg har signert en ny og bedre kontrakt, men i fotball kan alt hende. Så dersom klubbene kommer til enighet vil jeg dra, men bare dersom det er en større klubb. I sommer hadde jeg en kontrakt som bare varte ett år til, og vurderte å dra utenlands, men så bestemte jeg meg for å signere en ny og bedre kontrakt i steden, sier Feindouno i følge den franske avisa L’Equipe.

I dag kom det også et dementi. Den spanske storklubben Barcelona benekter at de har noe ønske om å hente Javier Mascherano til den spanske hovedstaden.

- Det er ingen kontakt med hans agent. Spilleren er ikke på listen over de vi er interessert i, sier en kilde i følge Sporting Life.

2 comments: