Monday, October 22, 2007

Overgangsrykter: Danske og kroat

Nok et par talenter linkes til Merseyside, etter at Steven Gerrard sier han har godtatt å bli byttet ut av Merseyside-derbyet.

Flere britiske medier, blant dem Daily Mail, melder om Liverpools interesse for det danske supertalentet Simon Kjær. Forsvareren fra FC Midtjylland spiller for danskenes U19-lag og skal koste omkring £3m. Spilleren har tidligere også blitt linke til Middlesbrough, Chelsea og Real Madrid.

- Du skjønner hvor spesiell denne spilleren er når Liverpool ser ham og sier at han er god nok til å spille for deres førstelag. Han er spesiell på samme måten som spilleren som Messi og Rooney, sier hans agent.

- Lille og Monaco var de første til å vise sin interesse, så kom Real Madrid med et bedre tilbud, men det ble avvist. Han er verdt mye mer, sier han videre.

I tillegg melder flere britiske medier, i følge bloggen Caughtoffside at Liverpool, sammen med Arsenal, er interessert i den kroatiske landslagsspilleren Luka Modric. Dinamo Zagreb-spilleren er 22 år og scorer hyppig fra midtbanen, og skal allerede ha avvist et tilbud fra Bayern Munchen.

Av disse to spekulasjonene finner jeg det om Luca Modric minst sannsynlig, i og med at han er midtbanespiller, der vi har god dekning allerede. Men en ung, svært lovende midtstopper, til å ta opp konkurransen om plassene, ser jeg som langt mer sannsynlig.

En gledelig nyhet sier forøvirg at Steven Gerrard godtar at han - overraskende nok - ble byttet ut mot Everton, til fordel for Lucas Leiva. En managerhandling som nok mange rynket på nesen over lørdag.

No comments:

Post a Comment