Thursday, October 11, 2007

Hvor mye for Crouch?

Hvor mye bør vi kunne kreve for Peter Crouch dersom han forsvinner i januar?

Igjen dukker spekulasjonene opp om at Peter Crouch skal være på vei til Manchester City. Denne gangen fra den seriøse britiske avisa The Daily Telegraph, noe som styrker sannsynligheten for at Crouch sine dager på Anfield er talte.

Sven-Göran Eriksson skal i følge avisa ha gjort Crouch til et av sine viktigste transfermål for januar og vil gi £8m for spissen som var vår toppscorer siste sesong. Eriksson kjenner store-Peter godt etter sin tid som landslagstrener for England, og ga Crouch sin internasjonale debut for England i 2005.

Mange er etter hvert antagelig enige i at vi bør la Crouch gå i januar, men burde vi ikke kunne krever mer for spilleren som vi i sin tid ga £7m for? Jeg mener vi minst burde kunne få £10m for ham!

Historien om Crouch blir også underbygget av seriøse The Times, som også mener Crouch er på vei bort. I tillegg mener de at Liverpool vil gå forsiktig fram i forhold til en eventuell ny kontrakt for Javier Mascherano. Trolig vil ikke Liverpool kjøpe mer enn en forsvarsspiller og en spiss i januar, mener avisa. Man vil heller vente til slutten av sesongen med å se på en eventuell ny kontrakt for Mascherano.

Et annet nytt rykte som har dukket opp er om Atletico Bilbaos forsvarsspiller Fernando Amorebieta. I følge Goal.com er dette en spiller Rafa og speiderne hans har fulgt nøye med 22-åringen som kan spille overalt i forsvaret

Samtidig melder FIFA.com at Citys unge lovende forsvarsspiller Micah Richards, snart vil skrive under på en ny kontrakt. En spiller mange Liverpoolhjerter ville ha ønsket seg til Anfield som backup for Jamie Carragher og Daniel Agger.

No comments:

Post a Comment