Wednesday, October 31, 2007

Hvor skal Peter Crouch?

Storklubbene vil kaste seg inn i kampen om hans signatur, mener han selv.
Ryktene om at Peter Crouch er på vei bort fra Anfield vil ingen ende ta. Og når nye spekulasjoner dukker opp er The Mirror først i køen til å kaste seg på.
Denne gangen hevder de å ha snakket med kilder nær Crouch, som hevder den langbente spilleren mener både Manchester United og Arsenal også vil kaste seg inn i kampen om ham, dersom Rafa Benitez bestemmer seg for å selge ham.

Forøvrig er Aston Villa den klubben som har vist størst interesse for spissen og skal i følge avisa legge inn et rekordstort bud for ham i januar.

Avisa mener å vite at Martin O'Neill vil knuse klubbens transferrekord, £9,65 for Ashley Young fra Watford, og gjøre Peter Crouch sin best betalte spiller ved siden av Gareth Barry som tjener £47.000 i uka.

Rafael Benitez kommer selvsagt med den klassiske kommentaren at å ha Harry Kewell tilbake fra skade «er som å ha signert en ny spiller». En av de mest utslitte klisjeene i fotballens verden. Antagelig kommer han til å spille kveldens Ligacup-kamp mot Robbie Fowler og Cardiff.

Spør du meg er Kewell en av spillerne Benitez bør kvitte seg med mens han ennå er verdt noe. Han er over middagshøyden i mine øyne og kommer aldri tilbake til den storformen han en gang hadde.

No comments:

Post a Comment