Thursday, October 18, 2007

Overgangsrykte: Juan Vargas

Liverpool skal være interessert i en forsvarsspiller fra Peru.

Rafa Benitez vil etter alle solemerker forsterke stallen med minst én forsvarsspiller i løpet av januar. I følge Talkingsoccer kan dette være den 24 år gamle Juan Vargas fra klubben Catania.

Dette er en spiller som både kan gjøre jobben bak og også på midtbanen, både på midten og på vingen. I tillegg skal han ha en god fot på dødballsituasjoner, og har kallenavnet 'El Loco' - noe jeg ikke vet om er alt for positivt.

Spilleren, som visstnok også følges av andre storklubber som Juventus, spiller på det peruvianske landslaget, men gikk glipp av siste Copa America på grunn av en skade.

Alex Ferguson liker det nok ikke, men ryktene om at Gabriel Heinze likevel havner i Liverpool, ser ikke ut til å forsvinne. Scum-sjefen nektet å selge ham til Liverpool i sommer, til tross for at han ville komme til oss. Men de siste ryktene i spania sier at venstrebacken - som også kan spille midtstopper - kan få gå fra Real Madrid i januar, melder LFConline.

Samtidig har ryktene begynt å svirre om at vår gamle spiller Sammy Lee kan være på vei tilbake til Anfield, siden Rafa ikke har noen assistent, etter at Pako forsvant. Sammy Lee fikk som kjent sparken som manager i Bolton for noen dager siden.

Det er the Daily Mail som spekulerer i dette, siden de mener Sammy fortsatt er en svært populær mann på Merseyside. Men de mener også det er sannsynlig at Lee igjen får tilbud om jobb i FA.

No comments:

Post a Comment