Tuesday, October 30, 2007

Løsning for forsvaret?

Er dette mannen som skal løse Liverpools forsvarsutfordringer på lang sikt?

Dagen før Robbie ”God” Fowler kommer tilbake til Anfield for å spille Ligacup dukker en av Storbritannias største forsvarstalenter opp i britisk presse.

Tidligere har jeg meldt at han var i ferd med å skrive under en ny kontrakt for laget sitt, men til tross for at Mancester City er i ferd med å sprenge banken for å beholde ham, ønsker ikke Micah Richards (19) å gjøre det med de lyseblå, melder Daily Mirror.

Richards blir sett på som et av de største forsvarstalentene i britisk fotball og har vært en viktig brikke i Citys svært gode sesongstart. Da er det naturlig at spekulasjonene skyter fart når han ikke vil signere. Liverpool og Arsenal skal i følge Sportingo være de to mest sannsynlige klubbene som neste stoppested for unggutten.

Og hva ville vel ikke vært bedre enn å fått inn et slikt talent i våre bakre rekker, til å ta opp konkurransen med Carra og Agger – og overta etter Sami Hyypia? Men han kan komme til å bli svær dyr om vi skal hente ham nå. Det spekuleres i en pris opp i £20m.

Samtidig kom i dag de to svært gode nyhetene om at Javier Mascherano allerede har ristet av seg skaden fra Arsenalkampen, og at Fernando Torres kun blir ute i to uker og ikke tre som først fryktet. Daniel Agger er imidlertid fortsatt ute i 10-16 dager til.

No comments:

Post a Comment