Tuesday, October 23, 2007

Komplett spansk kabal?

Skal Rafa Benitez gjøre den spanske kabalen komplett ved å hente Raul?

Det kan virke som han har vært der bestandig – Raul, som har vært lojal til sin moderklubb Real Madrid i alle år. Men til tross for at han tilsynelatende har vært der i en mannsalder, er han kun 30 år. Han har funnet La Liga fem ganger og Champions League tre ganger. Og nå rapporterer den spanske avisa AS, i følge Sportingo.com, at flere engelske klubber – inkludert Liverpool, Newcastle og Manchester City, følger ham tett.

Det er selvsagt ikke første gang Raul linkes til Liverpool – senest skjedde det i våres.

Rauls agent innrømmer til og med at det har vært kontakt med noen store engelske klubber. Og ville ikke Liverpool være den mest sannsynlige klubben for den spanske spilleren? Med vår allerede voksende spanske kontigent? Og hvem vet, kanskje Raul ønsker noen nye utfordringer før han blir for gammel?

Tenk dere den offensive kraften vi kunne fått – med playmaker og tilrettelegger i Raul som hengende spiss, og vår raske måltyv Ferando Torres foran, til å putte ballen i nettet. Jeg kjenner at jeg blir våt i munnen av tanken!

Samtidig fortsetter ryktene om Herenveens spiss Afonso Alves å vokse i styrke. Nå hevder bloggen football-corner at Liverpool vil legge inn et bud i januar, men med konkurranse fra Chelsea, Manchester City og Manchester United.Den brasilianske spissen hadde sist sesong scoringsrekorden i den hollandske æresdivisjonen. Og scoret blant annet sju mål i en kamp mot Heracles.

Bloggen mener å vite at Liverpool er favoritter til å hente spilleren.

I følge Goal.com er det Juventus som kan bli neste stopp for Momo Sissoko. Midtbanespilleren avslo et tilbud fra den italienske klubben i sommer og angrer nå på det.

- Jeg skulle ha godtatt budet fra Juventus i sommer og dratt. Å ikke dra var en stor feil av meg, sier Sissoko i følge Goal.

Nå håper han på at Juventus viser en fornyet interesse for ham, til tross for at han har falt bakover i køen av spillere i troppen som kan operere på midtbanen.

Håpet er imidlertid ikke over, siden Juventus store midtbanekjøp i sommer, Tiago Mendes, har vært en stor flopp og bare har startet en Serie A-kamp. Og Juventus-manager Claudio Ranieri kjenner Sissoko godt etter sin tid som sjef for Valencia.

1 comment:

  1. Hm, håper bare han ikke blir en ny flause som Morientes var.

    Men, er i utgangspunktet mer positiv til Raul enn jeg var til Morientes. Raul kan fort ha igjen 5 gode år på fotballbanen, og har rutine nok for et helt fotballag.

    ReplyDelete