Sunday, October 7, 2007

Liverpool - Tottenham 2-2

Liverpool reiste kjerringa spillemessig lørdag etter midtukas dårlige kamp. Men resultatet var kjedelig.

Det åpnet utrolig lovende med frisparket fra Steven Gerrard som Tottenhams keeper Robinson måtte gi en retur på, og der var Andriy Voronin og puttet enkelt men sikkert i mål.

Og et fortsatte med en svært solid laginnsats videre utover i 1. omgang, med langt friskere og bedre spill enn vi har sett på en stund. Blant annet viste Steven Gerrard seg fra en helt annen side enn han har gjort i det siste.

Mot slutten av omgangen går imidlertid gutta på en sjelden blunder i forsvaret som gjør at et godt samarbeid mellom Berbatov og Keane resulterer i et mål mot. Dermed ble over 8 timer med "clean sheet" ødelagt for Pepe Reina. Men uansett utfortjent for Tottenham - 1-1 til pause.

Etter min mening var Voronin vår beste spiller i 1. omgang, ikke bare på grunn av målet, men også fordi han jobber så godt for laget og er hjernen bak mange spennende situasjoner. Men Robbie Keane var igjen på farten rette etter pause og gjorde 1-2. Og det ble lett å frykte at det var han som skulle bli dagens mann.

Deretter er det Tottenham som har mye av initiativet en periode, heldigvis uten at de får noe uttelling i form av flere mål. Men Liverpool klarer etter hvert heldivis å komme inn i kampen igjen når det gjenstod en halvtime. Og de siste 20 minuttene viste laget vårt at de virkelig ønsket å vinne denne kampen. Og et minutt på ovetid gjør heldigvis Fernando Torres jobben og utlikner.

Alt i alt er jeg fornøyd med spillet, men ikke resultatet. Laget virket bedre i dag enn på lenge. Men vi sliter fortsatt med å sette sjansene.