Thursday, November 1, 2007

Overgangsrykte: Sergio Ramos

Skal Liverpool hente inn Real Madrids forsvarsklippe? Se målene fra Carling Cup!

En rolig dag på transfer-rykte-fronten, bortsett fra at Football Corner spekulerer i at det kan bli aktuelt for Sergio Ramos å komme til Anfield og forsterke forsvaret vårt. Ramos kan spille over alt i forsvarsrekka etter at han startet karrieren på høyre back.

Spekulasjonen oppstår fordi rykter sier at Real Madrid skal hente inn forsvarsspiller Miguel Veloso fra Sporting Lisboa.

Afonso Alves, som flere ganger er blitt linket til Liverpool den siste tiden, skal i følge VG ha inngått en avtale med Sven Göran Erikson og hans Manchester City om en overgang i januar.

Onsdag tok vi oss forøvrig, som de fleste vet nå, videre til kvartfinalene i Carling Cup. En gledelig utvikling med et reservespekket mannskap. Og ekstra gledelig er det at Nabil El Zhar fikk sitt første mål foran The Kop! I tillegg scoret Steven Gerrard et flott mål etter en glimrende overgang og hjelp fra blant andre Yossi Benayoun.

Se målene her:

3 comments:

  1. Er egentlig en interessant debatt hvem vi skal kjøpte inn i forsvarsrekka. For det må vi. Det har vist seg de siste ukene at det er pri 1.

    Mitt førstevalg vil være å hente Micah Richards fra Man City. Fordelene med han er at han er ung, han er rask og han er fremtidens midtstopper type. Forholdsvis god med ball (vil utvikle seg) og er aktiv fremover på banen. Det vil vi tjene på. Ikke minst er han engelsk!

    Bakdelene er at han vil være steindyr, antakeligvis. Kanskje også for dyr. I tillegg er han veldig uferdig som midtstopper, og Chelsea-kampen viste f.eks at han har mye å gå på når det gjelder taktikk f.eks.

    En annen løsning vil være å hente en eller annen spanjol, eller sør-amerikaner. Billig ja, men vil i tillegg bruke månedsvis på å tilpasse seg engelsk fotball. Hvis ikke Rafa spiller ut et trumf og har en nederlander eller skandinaver han kan hente som kan gå rett inn og spille. Men hvem skal det være?

    Kjøp Micah Richards, koste hva det koste vil.

    Ronny

    ReplyDelete
  2. Helt enig... eller hva med Brede Hangeland? :D

    ReplyDelete
  3. This is bare tull.
    Benítez gjør som han gjorde med Torres: gir han et eget treningsopplegg, som gjør at han passer til engelsk fotball med en gang.
    Micah blir nok altfor urimelig, det samme med Sergio. Men hvis vi hentet inn en ungutt, like gammel som Sergio, som kan spille Def Mid og midtstopper som heter Vincent Kompany, hadde utsiktene vært gode. Han er 21, vil utvikle seg masse, og selvom mange ikke tror det, er han en av de beste unge i Tyskland, sammen med Mertesacker i Bremen, og Podolski i Bayern.

    ReplyDelete