Wednesday, December 19, 2007

Chelsea - Liverpool 2-0

Kvartfinale Carling Cup, Stamford Bridge:
Onsdag møtte Liverpool Chelsea i Ligacupen for å hevne uavgjortkampen i Premier Leagues andre runde.

Andrekeeper Charles Itandje ble Liverpools store spiller i første omgang, etter å ha stoppet flere gode forsøk fra Chelsea.

Også Liverpool hadde flere gode tilløp offensivt. Men det har som vanlig en tendens til å stokke seg på siste tredjedel av banen. Og symptomatisk for første omgang var det da Momo Sissoko tråkket på ballen inne i Chelseas 16. meter og ødela et godt angrep.

Etter åtte minutter av andreomgangen må Itandje igjen i aksjon og redder oss på en imponerende måte. Men i det 58. minutt holder det ikke med godt keeperspil. når Lampard lurer ballen via leggen til Jamie Carragher så den får en lei dupp over Itandje.

Bare minuttet etterpå topper deg seg for Peter Crouch når han klipper ned Mikel og får rødt kort. Utrolig uprofesjonell opptreden av Crouch som kommer med en unødvendig etterslenger etter en hard takling.

I det 60. minutt kommer Nabil El Zhar inn for Xabi Alonso og i det 72. minutt kommer Yossi Benayoun inn for Ryan Babel som hadde en relativt blek opptreden.

Kampen går inn i det siste kvarteret uten synlige tegn til at Liverpool skal klare å utlikne ledelsen til sin arge motstander. Og i det 89. minutt setter Chevchenko inn den endelige spikeren i Ligacup-kista for Liverpool.

Og selv om trofaste supportere sang You'll never walk alone, som de alltid gjør på slutten av kampene, hjelper det lite når enkelte spillere ikke presterer. Rett og slett utrolig frustrerende!

Se sammendrag av kampen her:


Les også kampreferatLiverpool.no og VG.no/live!

Laget som startet: Charles Itandje, Alvaro Arbeloa, Jamie Carragher, Jack Hobbs, Fabio Aurelio, Mohamed Sissoko, Leiva Lucas, Xabi Alonso, Andriy Voronin, Peter Crouch, Ryan Babel.

Benken: David Martin, Sami Hyypia, John Arne Riise, Yossi Benayoun, Nabil El Zhar.

No comments:

Post a Comment