Saturday, December 29, 2007

Ryktebørsen: Ung spansk keeper

Liverpool blir linket til en ung spansk kepper som kan ta plassen som Pepe Reinas læregutt. Tsjekkisk stopper glipper.

Både Manchester United, Liverpool og Everton - i tillegg til mange spanske klubber - blir i følge Clubcall linket til det unge keepertalentet Sergio Asenjo.

Spillet til 18-åringen skal ha gjort en rekke speidere fra Premier League-klubber interessert, mens interessen fra spanske klubber blir bekreftet av hans agent. I følge den spanske avis AS sier hans agent at flere klubber følger ham tett.

- Det er flere enn én spansk klubb som er veldig interessert i hans framtid, med henblikk på neste sesong, sier agent Fernando Redondo.

En avtale kan visstnok komme i stand for så lite som £3,3m, fordi dette tilsvarer en utkjøpsklausul i hans kontrakt. En pris som visstnok skremmer spanske klubber, mens de britiske ikke har noen problem med denslags summer.

Fredag sa altså Rafa Benitez på en pressekonferanse at han ikke har behov for å selge noen av sine spillere i januar. Søndag møter vi Manchester City på deres hjemmebane, en kamp som i følge vår gamle midtbanekjempe Dietmar Haman blir den tøffeste på deres hjemmebane så langt i sesongen.

Tidligere i høst har vår spiss Peter Crouch blitt linket til en overgang til Eastlands. Og i følge Rafa Benitez kan han få gå dit, men da må i såfall Sven Göran Erickson og hans rike City-eier legge £40m på bordet, melder Goal.com.


En merkelig og sørgelig avgjørelse. For Ujfalusi kunne vært en god mann å ha for Liverpool. Men hvem vet, kanskje vi får ham gratis til sommeren, eller kanskje Benitez trekker en annen god stopper ut av hatten neste måned?

No comments:

Post a Comment