Monday, December 17, 2007

Ryktebørsen: Forsvar og midtbane

Benitez ønsker seg en forsvarsspiller i januar og muligens et alternativ til Javier Mascherano. Men hvem blir det?

Rafa Benitez har altså sagt at han ønsker seg en solid forsterkning i forsvarsrekka i januar. Noe som ikke minst er blitt enda mer aktuell etter at Daniel Aggers skade viser seg å være verre enn først antatt. Og spekulasjonene er naturlig nok i gang.

I følge TribalFootball skriver avisa The People i dag at fosvareren Rafa Benitez ønsker å kjøpe i januar er Racing Santanders Ezequiel Garay.
The People mener Benitez skal ha kommet fram til en pris på £10m for den argentinske ungdommen. Men om han kommer i januar skal være opp til våre amerikanske eiere.

I tillegg leter man etter alternativer om man ikke har midler til å hente Javier Mascherano på fast basis. Og i følge Daily Mirror skal Portsmouths defensive midtbanespiller Sulley Muntari være et godt alternativ.

Den 23 år gamle Ghaneseren har hjulpet Pompey oppover på tabellen etter sin £7m-overgang fra Udinese. Avisa mener Harry Redknapp neppe vil være interessert i å selge, og i følge Sky har han også vært ute og slått ned på ryktene. Daily Mirror spekulerer derimot i at han kanskje kan overtales dersom Peter Crouch går andre veien.

- Jeg ønsker å spille for en av de største klubbene. Det er alle spilleres drøm, sier 23-åringen i følge The Mirror. Dette tolker Itv dit hen at han er klar for å dra.

No comments:

Post a Comment