Monday, December 24, 2007

Positive nyheter om linkede spillere

I det ribbefettet legger seg tjukt utenpå det norske folk og julepuddingen inntas i de britiske hjem, skulle man tro at de eller så ryktehungrige britiske fotballjournalistene hadde tatt seg en pust i bakken. Men, neida!
Den stadig mer linkede midtstopperen Tomas Ujfalusi skal i følge Goal.com ha en 50 prosents sjanse for å skrive en ny avtale med sin klubb, italienske Fiorentina. Hans nåværende kontrakt går ut til sommeren. Og om han ikke skriver under på en ny kontrakt skal klubben være klar for å selge nå istedenfor at han går gratis når sesongen er over.
Og dersom han velger å flytte på seg skal Liverpool være favoritter til å bli tsjekkerens neste trinn på karrierestigen. Spanske Sevilla skal også ha vist sin interesse, men en overgang til Merseyside skal være mer interessant.

Det kommer også positive nyheter om en annen spiller som er blitt linket til oss en rekke ganger. For portugisiske Ricardo Quaresma skal foretrekke å dra til Premier League framfor andre ligaer.

En rekke lag er interessert i vingen, deriblant en flokk med klubber fra Italia. Men i følge hans agent blir prisen for Porto-spilleren, om han eventuelt skulle flytte på seg, for høy for klubbene i støvellandet, melder Talking Soccer.

- Qaresma er en dyr spiller, for dyr for klubber i Italia. For øyeblikket er det en direkte linje mellom Portugal og England, sier agenten.

Samtidig kommer en ny verbal advarsel til våre eiere fra Rafa Benitez, som må lyde som musikk i ørene til Quaresmas agent. Han mener Liverpool trenger å kjøpe flere dyre spillere for å heve seg til samme nivå som Arsena, Manchester United og Chelsea.

- Forskjellen på oss, United og Chelsea er at de har flere topp klassespillere. Man kan snakke om at vi kjøpte Torres for £20m, men hvor mange £20m-spillere har United. Fire eller fem. Hvorfor betaler man £20m? Forde de er spillere som kan utgjøre forskjellen på tap eller seier. Om vi har en eller to slike spillere og de har fire eller fem kan det være den avgjørende forskjellen, sier Rafa i følge Tribalfootball, med klar adresse til Hicks og Gillett.

No comments:

Post a Comment