Tuesday, December 11, 2007

Ryktebørsen: Van Basten?

Skal Liverpool hente en hollandsk legende som manager etter EM?

Ryktene om Rafa Benitez' snarlige avgang som Liverpoolmanager vil ikke gi seg, og stadig nye kandidater til å ta over dukker opp.

Og denne gangen er det Marco Van Basten som sier "kom å hent meg" i følge Sportingo. Van Basten er i dag landslagstrener for Holland, og skal lede sitt lag i sommerens EM. Men etter det har han planer om å gi seg med denslags.

- Etter fire år er det nok. Det er på tide å gjøre noe annet, og å trene en klubb er det neste logiske skrittet, men foreløpig har jeg ikke snakket med noen, sier Van Basten.

Dette har ført til spekulasjoner om at Liverpool er det neste logiske skrittet dersom våre eiere i Texas velger å kaste Rafa fra roret. Van Basten har imponert som landslagssjef og er en av favorittene til å hente hjem sommerens EM-pokal. I tillegg har han bygget seg et rykte som en manager som ikke er redd for å benke sine beste spillere om de ikke presterer.

Selvsagt håper vi i det lengste at Hicks og Gillett ikke finner på å sparke Rafael. Men om så skulle skje - ville Van Basten vært et godt alternativ?

No comments:

Post a Comment